Cresterea copilului

#copii #vedete #copii vedete #familie numeroasa #staruri hollywood

Staruri de la Hollywood care au multi copii

Pe cat de celebri, pe atat de multi copii au! La Hollywood totul e maret, pana si numarul membrilor familiei! Exista nenumarate staruri care nu s-au multumit cu unu, cu doi sau cu trei urmasi. Numarul lor pare a fi direct proportional cu faima parintilor. Iata cativa actori si actrite care sunt parinti pentru foarte multi copii.


Kevin Costner, 7 copii

Faimosul actor din filmul "Dansand cu lupii" are nu mai putin de 7 copii. Este adevarat, nu toti au aceeasi mama. Din 2004, Kevin Costner este casatorit cu modelul Christine Baumgartner cu care are trei copii, o fetita pe nume Grace si doi baieti, Cayden si Hayes. Din fostul mariaj cu Cindy Silvia au rezultat alti trei copii, iar din relatia cu Bridget Rooney, starul din "Bodyguard" mai are un fiu.


Dustin Hoffman, 6 copii

Actorul din "Tootsie" si "Rain Man" are, de asemenea, o familie numeroasa. El a adoptat-o pe Karina, fiica primei sotii, Anne Byrne, dintr-o casatorie anterioara. Cu Byrne mai are o fiica pe nume Jenna. In 1980 s-a recasatorit cu o avocata, Lisa Gottsegen, cu care are alti patru copii: Jack, Rebecca, Max si Alexandra. Acum, Dustin Hoffman are mai multi nepoti cu care se joaca de cate ori are ocazia.


Steven Spielberg, 7 copii

Steven Spielberg iubeste copiii cel putin la fel de mult precum isi iubeste filmele! Din primul mariaj cu actrita Amy Irving a rezultat un baiat, Max Samuel. Apoi, regizorul l-a adoptat pe Theo si a mai facut patru copii (Sasha, Sawyer, Mikaela si Destry) cu sotia sa Kate Capshaw. Mai are si o fiica vitrega pe nume Jessica.


Angelina Jolie si Brad Pitt, 6 copii

Lista nu putea sa nu ii includa pe doi dintre cei mai faimosi actori de la Hollywood, Angelia Jolie si Brad Pitt. Numit de presa "Brangelina", cuplul a aratat in nenumarate randuri ca iubeste foarte mult copiii. I-au adapotat pe Maddox (Cambodgia), Pax (Vietnam) si Zahara (Etiopia) si au devenit parintii biologici ai gemenilor Knox Leon si Vivienne Marcheline (nascuti la Nisa, Franta), precum si ai micutei Shiloh, care a venit pe lume in Namibia.


Sursa foto: superiorpics.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului