Cresterea copilului

#sanatate copii #birou #copii #mobilamoll

Stiai cat de mult poate schimba un birou sanatatea si dispozitia copilului tau?

Incepe aceasta primavara cu o investitie in sanatatea, educatia si viitorul scolarului tau! Descopera biroul Joker - atractiv si apreciat in zeci de tari.

Joker reuseste se remarce printr-un design simplu - insa nu are niciun compromis in ce priveste constructia, calitatea si functiile. Atentia acordata detaliilor si manoperei pot fi vazute inca de la o prima vedere. Constructorii acestui birou s-au concentrat pe ceea ce este important – fara a sari peste ergonomia acestei piese de mobilier. Astfel, biroul Joker ofera tot ceea ce ar trebui sa aiba un birou pentru scolari – mai mult de atat, chiar creste cu copilul!

Usor de reglat

Joker poate fi reglat pentru a se potrivi inaltimii exacte a corpului. Gratie sistemului Clasic de ajustare a inaltimii, reglarea se poate face in 10 trepte diferite. Inaltimea biroului este potrivita atunci cand copilul, asezat pe scaun, poate sta cu antebratele pe blat la un unghi drept fata de brat.

Simplu de inclinat

Blatul poate fi ajustat la unghi pentru a permite copiilor sa aleaga pozitia cea mai relaxata pentru activitatile lor – scriere, desen sau citire. Pentru copii, distanta de vizionare dintre ochi si hartie este mai mica decat pentru adulti – aceasta inseamna ca hartia trebuie sa fie mai aproape de ochi si nu invers. Iar copiii, in mod inconstient, fac asta corect. Din acest motiv, blatul superior de pe Joker poate fi setat de la 0 la 30 de grade – si este atat de usor, incat si un copil poate face acest lucru.

Zeci de combinatii de culori si nuante

Pentru a se potrivit cu mobilierul poate deja existent in camera copilului, biroul Joker poate fi selectat pe alb, artar sau stejar. si deoarece copiii sunt, de obicei, foarte siguri pe preferintele lor, Joker are elemente decorative de sase culori distincte! Ele pot fi schimbate oricand, in culoarea preferata a copilului.

CADOU Mapele de birou

Copiii tai pot descoperi si cunoaste lumea din jur cu ajutorul mapelor de birou MOLL - protejeaza masa de lucru si sunt deosebit de calitative. IN APRILIE, le primesti gratuit la achizitia unui birou JOKER!

Despre istoria mobilierului Moll si distributia acestora

Produsele marcii Moll garanteaza o pozitie corecta la masa de lucru a copilului si a adultului, deopotriva, creand un spatiu minunat in care copilului ii va face placere sa isi petreaca timpul si sa se pregateasca pentru scoala. Mobilierul nostru de calitate germana.

Firma Moll System a fost infiintata in 1925 si a dezvoltat un mobilier egonomic dedicat copiilor, conceput pentru cresterea lor sanatoasa. In 1974, Moll a impresionat intreaga Europa inventand prima masa de birou ce putea adapta in functie de inaltimea utilizatorului si permitea reglarea unghiului blatului. Astfel a creat un mobilier viu, ce evolueaza alaturi de copii, implinind cerintele din punct de vedere ergonomic ale acestuia si ofera conditiile optime pentru spatiul de lucru al unui elev. Mai mult de atat, sprijina pozitia corecta si permite mobilitate maxima. Mii de oameni din intreaga lume aleg de peste 90 de ani piesele de mobilier premium marca Moll deoarece acestea se pot completa si adapta in timp, dupa nevoile copilului; in plus, sunt usor de personalizat (culori, spatiu), in functie de orice gusturi.

Din anul 2010, produsele Moll sunt distribuite si in Romania de catre Mobilamoll.ro; de asemenea, pot fi analizate si testate in centrele de prezentare din Bucuresti (showroom Kult, Calea Floreasca 91), Timisoara (showroom Transforms, str. Romulus 8), Cluj Napoca (showroom MOOR, str.Ion Mester 12).

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului