Cresterea copilului

#bebelusi #sudocrem # crema de protectie

Sudocrem, pentru parintii atenti la ingrijirea pielii bebelusilor

Pielea bebelusilor este foarte delicata si sensibila chiar si la cea mai mica atingere. Din cauza faptului ca este de aproape 5 ori mai subtire decat pielea unui adult, dar si pentru ca ii lipseste stratul prezent la adulti. Pielea de la aceasta varsta este predispusa la mai multe afectiuni si probleme, care necesita ingrijiri sau masuri specifice.

In primele luni de la nastere, bebelusul se confrunta cu mai multe afectiuni ale pielii, provocate de schimbarile hormonale care au loc in corpul lui odata cu expunerea la viata extrauterina dar si din cauza contactului pielii cu diversi factori (haine, detergenti, variatii de temperatura, apa, etc.). Multe dintre aceste iritatii sunt periculoase iar netratarea lor poate duce la declansarea unor infectii grave. Iritatia provocata de scutec apare la majoritatea bebelusilor pana la 1 an si se manifesta prin aparitia unor bubite sau pete rosiatice pe fundulet sau in zona inghinala. Simptomele sunt suparatoare pentru bebelus si se manifesta prin usturimi si prurit, iar asta afecteaza implicit starea de spirit a parintilor.

Cea mai buna metoda de tratare a iritatiei de scutec va ramane mereu preventia, insa in cazul iritatiilor declansate, aplicarea cremelor speciale inainte de punerea scutecelor reprezinta principala solutie pentru remedierea iritatiilor. Alege sa folosesti Sudocrem de fiecare data cand schimbi scutecul bebelusului. Sudocrem este un produs unic care contine mai multe ingrediente active care asigura protectia complexa a pielii, ajutandu-te in demersul tau de prevenire a iritatiilor de scutec.

Sudocrem e o pasta cremoasa care se intinde cu usurinta, recomandata pentru utilizare zilnica. Contine oxid de zinc, compus care determina contractia tesuturilor, reducand astfel pierderea fluidelor in procesul de regenerare. Sudocrem, devine astfel ideala pentru protejarea fundului sugarului impotriva substantelor iritante din urina si fecale, pentru pielea iritata, inrositapentru pielea eczematoasape suprafata pielii asprepentru arsurile si degeraturile usoarepentru calmarea simptomelor cauzate de intepaturi si muscaturipentru pielea cu tendinte acneicedupa ras si depilatul cu cearapentru pielea decubita

Originile Sudocrem pot fi gasite in urma cu peste 80 de ani in 1931, cand Thomas Smith (profesor de farmacie din Dublin), a dezvoltat in laboratorul sau o formula speciala de crema antiseptica protectoare. De-a lungul anilor, din cauza succesului continuu, Sudocrem a fost exportata in tot mai multe tari ale lumii si a devenit cea mai folosita crema protectoare antiseptica in Marea Britanie si alte tari. in prezent, Sudocrem a devenit in multe cazuri prima alegere a mamelor pentru preventia si usurarea iritatiilor produse de scutec, pentru varstnici o optiune de luat in seama pentru diversele iritatii legate de decubit, incontinenta si chiar pentru adulti sanatosi o cale de a ingriji diverse leziuni minore ale pielii, cum ar fi intepaturile de insecte sau escoriatiile.

Datorita succesului obtinut, cat si a eficientei dovedite, Sudocrem a devenit in ultimii ani multipla castigatoare in Europa a Premiului de Aur pentru Mame si Sugari in Europa. in Romania este oferita de Smart Love, brand al companiei Ceumed, fiind disponibila in toate lanturile farmaceutice si nu necesita prescriptie medicala.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului