Cresterea copilului

#limba engleza #copii #tabara

Tabara pentru copii I love english

Iti doresti ca micutul tau sa invete engleza intr-un mod distractiv si relaxant, alaturi de profesorii Road Language Centre ? Atunci ai ocazia sa ii oferi copilului oportunitatea de a face acest lucru intr-un mediu profesionist, bine organizat, intr-o tabara care se desfasoara la o  locatie rustica din judetul Dambovita.


Tabara I love English este un program de recreere, organizat in stilul summer camp, care va avea loc in perioada 18 – 24 iulie 2011, in judetul Dambovita si este destinata tinerilor cu varsta cuprinsa intre 10 si 18 ani.


Copilul tau poate petrece o saptamana distractiva alaturi de profesorii Road Language Centre care ii vor demonstra ca invatarea limbii engleze poate fi un prilej de amuzament si relaxare. Limba de comunicare pe tot parcursul acestui program va fi engleza, iar astfel, copilul tauv a avea posiblitatea sa comunice in contexte variate de viata si totodata sa isi dezvolte abilitatile artistice prin participarea la workshopuri si concursuri tematice cu premii surpriza.


Copiii invata engleza in mod distractiv


Programul educational I love English cuprinde un modul de limba engleza compus din 6 ore de activitati zilnice, dimineata si seara si organizat pe niveluri de pregatire si grupe de varsta. Scopul programului este acela de a dezvolta deprinderile de comunicare libera intr-o limba straina , totul intr-o maniera progresiva si cu un pronuntat caracter interactiv.


Gandita ca un program tematic, tabara I love English activeaza si mentine cunostintele capatate de-a lungul timpului, mai mult vocabularul de baza se va dezvolta cu expresii si cuvinte noi, iar notiunile de gramatica vor fi prezentate intr-o maniera amuzanta si captivanta in acelasi timp.


Desigur ca se vor include in program si activitatile in aer liber, sporturile si concursurile cu premii surpriza.


În ceea ce priveste mancarea, meniul oferit este natural si sanatos, proaspat gatit si respecta cele mai exigente standarde de igiena.


Cazarea include 6 nopti si 7 zile, cu 3 mese pe zi, iar pretul total este de 790 lei. Suma include transportul din/catre Bucuresti, cazarea, toate mesele, cursurile de engleza impreuna cu toate materialele didactice.


Pentru inscrieri pana pe 31 martie 2011 puteti beneficia de oferta speciala : 15% reducere din costul total al taberei.


Daca doresti ca fiul sau fiica ta sa se distreze invatand intr-un program special de recreere in limba engleza, totul intr-o locatie rustica din judetul Dambovita, atunci nu mai sta pe ganduri si inscrie-l la Road Language Centre !

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului