Cresterea copilului

#control parental #tableta copii #tableta kiddypad

Tableta pentru copii KiddyPad

Easypix lanseaza in Romania tableta pentru copii KiddyPad cu ecran SuperBright HD de 7.0 inch si control parental. Prevazuta cu protectie de silicon si cu interfata in limba romana, tableta pentru copii demonstreaza cu succes calitatea germana folosind un procesor RK 3168 1.2 GHz Dual Core.

Display-ul multi touch afiseaza culori vibrante, se remarca prin luminozitate si ofera claritate superioara textului. Cu 1024 x 600 pixeli, acest ecran permite vizualizarea continutului la un standard ridicat.

Husa din silicon este lavabila si protejeaza optim tableta de micile accidente destul de frecvente in cazul copiilor dar si de patrunderea resturilor alimentare in carcasa tabletei sau in zona butoanelor. Culoarea portocalie a husei protectoare capteaza atentia copiilor si dezvolta interesul acestora pentru descoperirea taramului multimedia.

Controlul parental al tabletei ofera unicitate acesteia deoarece parintii pot stabili de la bun inceput care sunt activitatile la care copilul lor are acces. Prin control parental se intelege capacitatea acestei tablete de a functiona in doua moduri: modul parinte si modul copil. Aceste doua moduri pot fi comutate de catre parinti prin intermediul unei parole stiuta doar de catre acestia. Astfel tableta pentru copii poate fi utilizata de intreaga familie. Web browser-ul pentru copii preinstalat face apel doar la site-ul aprobat de catre adulti astfel incat sa nu existe conexiuni necontrolate, nesecurizate care pot fi facute.

Modul copil are o interfata utilizator in limba romana care este clar structurata pentru copii si se comporta ca o carte colorata cu poze, in culori vii, prezentand lumi tematice diferite si animalute adorabile din desene animate. Copii pot desena, pot face fotografii si pot folosi numeroase aplicatii de invatare deja instalate. Parintii pot descarca aplicatii noi de pe Android Market sau Google Play. in modul copil nu este necesara supravegherea copilului.

Modul parinte se comporta ca o tableta pentru adulti folosind sistemul de operare Android 4.2. Aplicatii suplimentare pot fi descarcate de pe Android Market iar in timpul liber adultii pot viziona filme HD.

Tableta pentru copii KiddyPad beneficiaza de o reducere de pret de la 659 de lei la 589 de lei, protectie din silicon si livrare gratuite - valabil in magazinul pentru copii copiidevis.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului