Cresterea copilului

#copii #bebelusi # produse copii #produse ciudate

Top 5 cele mai ciudate produse pentru copii

Piata produselor pentru copii este plina de tot soiul de lucruri si jucarii mai mult sau mai putin conventionale si utile in dezvoltarea copiilor. Cele mai multe produse au rol educativ si sunt esentiale pentru dezvoltarea armonioasa a celor mici. Exista insa si produse neconventionale, destul de ciudate, create pentru prichindei. Iata 5 dintre ele!


1. Port bebe pentru baie

Piata de profil comercializeaza un port-bebe care se agata in cui si care te ajuta sa iti supraveghezi mai bine copilul atunci cand ai treaba prin casa. Micutul sta suspendat in acest dispozitiv, in timp ce tu iti faci treburile in voie.

Intelegem oarecum utilitatea acestui dispozitiv, insa ramane unul dintre cele mai ciudate obiecte create pentru bebelusi.


2. Olita-toaleta pentru baietei

In timp ce peste 90% dintre producatorii de olite pentru copii sa straduiesc sa le creeze cat mai simpatice si atractive pentru cei mici - in tot felul de culori, modele si cu tot felul de accesorii, exista si branduri care prefera realizarea unor olite ceva mai neobisnuite. Este si cazul unei olite care imita un vas de toaleta pentru barbati. Este un produs ciudat, prin prisma faptului ca iese din tiparele clasice, cu care ne-am obisnuit.


3. Tricouri/bluze care stimuleaza simtul vizual al copilului

Sunt tricouri sau bluze pe care le porti tu pentru a stimula vederea bebelusului tau. Acestea urmaresc anumite tipare de culori si forme geometrice, astfel incat sa stimuleze simtul vizual al celui mic.

Ciudata metoda de stimulare a vederii este interesanta, insa in timp ce copilul are de beneficiat de pe urma purtarii acestor haine, cei din jurul tau vor fi de-a dreptul "orbiti" de ele.


4. Parfum pentru bebelusi

Imbracate in forme dintre cele mai simpatice sau haioase, parfumurile pentru bebelusi au devenit o prezenta in magazinele de specialitate din intreaga lume, dar si o moda printre parinti.

Oricat de frumos ar mirosi si de tentante ar fi, specialistii sustin ca mirosul de bebelus ramane parfumul cu cea mai incantatoare mireasma, careia parintii ii duc dorul cand copilul creste.


5. Pandantiv cu sange fetal

De departe una dintre cele mai ciudate inventii de pana acum este pandantivul cu sticluta umpluta cu sange fetal. Exista parinti care vor sa pastreze un astfel de accesoriu, ca amintire din perioada sarcinii sau a nasterii, insa trebuie sa recunoastem ca este un accesoriu bizar si ... neconventional.



Foto: icarriedawatermelon.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare