Cresterea copilului

#idei ingenioase #solutii parinti #idei din care sa te inspiri #crestere copii #parinti

Trucuri geniale folosite de parinti pentru a le face fata celor mici

Stim cu totii ca nu este deloc usor sa cresti un copil. Iar de cand incepe sa mearga si chiar sa alerge, lucrurile devin mult mai complicate pentru multi dintre parinti. Pentru a le face fata celor mici, unii dintre parinti au gasit modalitati geniale. Iata cinci dintre ele.

 

 

Copii se bat in masina? Iata solutia unui tatic. Acesta a pus cate o placa de pluta intre scaunele tripletilor pentru a-i impiedica sa se mai certe.

Copilului tau ii place sa deseneze pe pereti? Fa rost de o cutie de carton cat mai mare si lasa-l sa-si exprime creativitatea pe peretii acesteia.

Daca nu vrei ca cel mic sa-ti distruga cartile din biblioteca, leaga-le intre ele cu o banda precum cea din poza. Ii va f imposibil sa le mai scoata din raft si sa le rupa paginile.

Cei mici nu te lasa sa te joci? Iata solutia gasita de acest tata. Le-a dat celor mici cate un controler care nu este conectat la joc. In timp ce tatal se juca in voie, cei mici faceau acelasi lucru, crezand ca ei sunt cei care se joaca.

Vrei sa tii nisipul departe de cearsaf cand mergi la plaja? Iata solutia acestor parinti. In plus copilului ii va fi mai greu sa "evadeze".

Surse foto: facebook.com, instructables.com, teamjohnson1.blogspot.ro, berrysweetbaby.blogspot.ro, reddit.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului