Cresterea copilului

#vesti proaste #ministrul educatiei #parinti #elevi

Veste proasta pentru elevi si parinti! Anuntul a fost facut chiar de ministrul Educatiei

Vesti proaste pentru elevi si parinti chiar inainte de debutul noului an scolar. Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, nu este deloc optimist in ceea ce priveste noul an scolar si spune ca rata de incidenta a cazurilor de covid este in crestere, iar in luna octombrie scolile ar putea fi inchise din nou. In acest context, Sorin Cimpeanu a reiterat necesitatea ca populatia sa se vaccineze si sa respecte normele de protectie.

 

”Capitala, in data de 1 august, avea o rata de infectare de 0,13 la mie. Pe 31 august era de sase ori mai mare -  0,78 la mie. (...) Avem 1,08 astazi crestere. De ieri pana astazi, de la 1,02 la 1,08 rata de infectare in Bucuresti.

Un simplu calcul matematic este tot ceea ce pot face. Daca in matematica am competenta, in domeniul sanitar nu am competente.

Daca se pastreaza acest progres din perspectiva matematica - si se va pastra daca nu vom intelege ca este extrem de important sa ne vaccinam, ca este extrem de important sa respectam regulile sanitare -  daca s-ar pastra aceasta rata de crestere, in a doua jumatate a lunii octombrie, inclusiv Bucurestiul ar putea atinge pragul de 6 la mie, cu toate consecintele care rezulta din acest lucru, coroborat cu prevederile ordinului de ministru comun. Este un calcul pur matematic. Sunt colegii cu competente medicale care pot corecta acest calcul matematic in functie de elemente de ordin epidemiologic cunoscute despre viteza de transmitere a acestei tulpini”, a avertizat ministrul Educatiei, in cadrul unei dezbateri organizate de Salvati Copiii Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Top
Top