Cresterea copilului

#lapte formula #Vitalact Basic Immunity #ropharma #colostru #lapte praf

Vitalact Basic Immunity, laptele praf pentru bebelusi sanatosi si puternici

Exista doua tipuri de imunitate: una naturala si una dobandita. Cu cea naturala ne nastem, iar cea de-a doua este rezultatul eforturilor noastre de a mentine organismul intr-o stare perfecta de functionare. In cazul copiilor, trebuie actionat inca din primele luni de viata pentru stimularea imunitatii.

 

Trupul plapand al nou-nascutului este atacat inca din primele luni de viata de agenti patogeni cu care acesta este nevoit sa lupte. Imunitatea naturala cu care se naste este dublata in primele luni de aportul de nutrienti oferit de colostru, acel lapte matern oferit sugarului in primele zile de la nastere. Acesta este un produs natural unic, avand cel mai puternic efect imunizant si de regenerare a corpului uman. 

Ce se intampla insa in cazul mamelor care, din diverse motive, nu le pot asigura micutilor lor aceasta hrana atat de importanta?

In absenta colostrului matern, specialistii au descoperit efecte similare in colostrul bovin. Acesta este extrem de valoros prin continutul sau bogat in imunoglobuline, cytokine, lactoferina, vitamine, minerale si aminoacizi, precum si alti nutrienti in proportii si combinatii unice.

Pe baza extractului de colostru bovin au luat nastere o serie de suplimente alimentare, iar acesta a fost integrat inclusive in laptele tip formula, care poate fi administrat nou-nascutilor, suplinind astfel lipsa acestui nutrient matern.

Specialistii Ropharma au creat Vitalact Basic Immunity, laptele praf care are ca ingrediente principale colostrul si lactoferina. Lactoferina este o proteina care asigura transportarea si asimilarea fierului in organism. Aceasta substanta este indicata mai ales in cazurile de anemie care pot aparea odata ce alaptarea materna a fost incheiata.

Vitalact Basic Immunity reprezinta o formula conceputa special tocmai pentru a asigura un aport energetic ridicat in conformitate cu cerintele copiilor de varsta mica. Intareste sistemul imunitar al copilului si stimuleaza activitatea acestuia prin intermediul anticorpilor. In plus, este usor tolerat si acceptat de catre nou-nascuti.

Datorita formulei naturale, lapte praf natural Vitalact de la Ropharma garanteaza si doza optima de minerale, vitamine si aminoacizi de baza necesari sugarului, asemanatori celor din laptele matern.

Fiecare cutie de Vitalact Basic Immunity contine 400 de grame de lapte praf ambalat etans si costa 22,30 lei. Poate fi cumparat din farmaciile din toata tara, dar poate fi comandat si online, pe site-ul ropharma-healthcare.ro.  Acesta varianta este recomandata copiilor intre 0-12 luni.

Toate produsele Ropharma sunt fabricate din ingrediente, naturale provenite din surse proprii, controlate, ceea ce reprezinta o garantie a calitatii acestora.

Poti afla o multime de lucruri interesante despre stimularea imunitatii la copii si adulti de pe site-ul despreimunitate.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului