Activitati pentru copii

#petrecere copii #petrecere #organizare petrecere copii

3 lucruri care nu trebuie sa lipseasca de la o petrecere pentru copii

Organizarea unei petreceri pentru copiii este un prilej de a starni acestora bucurie si de a aduce la un loc toate persoanele pe care acestia le indragesc, de la familie la colegii de gradinita sau scoala. Fie ca e vorba de sarbatorirea unei zi de nastere sau de o surpriza, o petrecere este intotdeauna un eveniment incantator.

Pentru a organiza o petrecere de succes, parintii trebuie sa stabileasca din timp detalii importante precum datq, locatia, numarul de invitati. Pe langa acestea, trebuie sa tina cont de dorintele copiilor si sa organizeze o petrecere care sa fie pe gustul lor, de la tematica la mancarea servita invitatilor. Urmatoarele trei elemente nu trebuie sa lipseasca de la o petrecere reusita pentru copii:

1. Tematica si decoratiuni

In functie de spatiu si de locatie, se va alege o tematica. Exista o multime de variante din care copiii si parintii pot alege:

  • petrecere cu printese;
  • petrecere cu unicorni;
  • calatorie in spatiu;
  • plimbare in natura;
  • petrecere cu minioni;
  • petrecere pe plaja;
  • petrecere sportiva.

Indiferent de tematica petrecerii, decoratiunile nu trebuie sa lipseasca. Fie ca locatia este interioara sau in aer liber, parintii trebuie sa achizitioneze baloane colorate, decoratiuni de perete sau gradina, confetti, palarii si alte accesorii pentru copii. Daca nu se pricep la acest aspect, se pot inspira foarte usor de pe internet, unde vor gasi o multime de fotografii si sfaturi pentru a crea un decor incantator.

2. Animatori pentru petreceri

Prezenta de animatori petreceri copii copiilor este esentiala pentru a le oferi acestora si prietenilor lor o experienta magica. Acestia ii fac pe copii sa se distreze, sa rada copios si le atrag atentia inca de cand pasesc in locatie. Copiii ii vor inconjura si vor profita de prezenta lor in fiecare minut. Vor dansa impreuna, se vor juca si vor intreprinde activitati educative si distractive.

Costumatiile acestora ii transforma in personaje desprinse din basme care se teleporteaza direct la petrecerea copilului. Prezenta animatorilor pentru copii va transforma petrecerea intr-un moment memorabil, de care copiii isi vor aminti cu drag de fiecare data si pentru care vor fi recunoscatori parintilor.

Prin activitati si jocuri, animatorii pentru petreceri de la SuperParty vor stimula creativitatea si imaginatia celor mici. Parintii vor putea sa priveasca cum copiii lor se bucura si petrec timp de calitate impreuna cu prietenii lor.

3. Tort

Nicio petrecere nu e completa fara tort, mai ales cand e vorba de petrecerile pentru copii. Tortul este desertul preferat al copiilor si elementul mult asteptat de toti invitatii. In cazul zilelor de nastere, intrarea tortului este acompaniata de vocile invitatilor care canta in cor „la multi ani” si care asteapta cu emotie momentul suflarii in lumanari.

Parintii trebuie sa aleaga un tort personalizat in conformitate cu tematica petrecerii si o aroma care sa fie pe gustul copiilor. De obicei, copiii adora torturile de ciocolata sau vanilie, insa se pot alege si alte compozitii. Important e ca parintii sa nu uite sa comande un tort pentru a incheia petrecerea intr-un mod spectaculos. 

Sursa foto: superparty.ro/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele