Activitati pentru copii

#costume de Halloween copii #costume copii #costume de halloween #halloween

6 costume de Halloween pe care le poti face chiar tu!

Costumele de Halloween pot sa fie chiar scumpe, iar uneori poti sa iti doresti sa le faci tu, ajutandu-te de un buget mic, de bucuria de a fi creativ/a si de inspiratia de moment. Iata cateva variante de costume pe care le poti face chia tu:

1. Costumul ananas

Sursa foto:  pinterest.com

Imediat poti sa faci un costum de Halloween in forma de ananas folosind o bucata de material cu imprimeul corect. Tot ce trebuie sa faci este sa decupezi forma si sa il pui ca pe o pelerina, fara chiar a coase. Daca vrei poti sa pui si ochi lipiti sau gura, insa nu este necesar.

2. Testoasele Ninja

Sursa foto: amazon.com

Pentru acest tip de costum ai nevoie de pantaloni verzi si de o bluza verde si trebuie sa construiesti doar centura copilului. Poti sa ii pui si un ghiozdan maro in spate care sa aiba si o curea. Iar pe cap ai nevoie de o bandana decupata si testoasa ta cea mica a aparut.

3. Olaf din Frozen

Sursa foto: milanoo.com

Olaf este un personaj iubit foarte multe de copii. El este un om de zapada vesel cu un nas mare din morcov. Iata cat de simplu poti sa construiesti acest costum. Ai nevoie de o rochita alba simpla cu gluga, eventual cu una care este cat de cat stramta. Apoi iei cateva bucati negre de material taiat micut pentru a pune nasturii pe mijlocul rochiei. Pentru nas poti folosi un morcov real pe care il dai copilului sau unul din material textil pe care il cosi de gluga.

4. Omuletul din betisoare

Sursa foto: glowyzoey.com

Atunci cand un copil incepe sa deseneze, face de obicei un omulet doar din linii sau betisoare. Acesta poate sa fie folosit si pe post de costum pentru Halloween. Ai nevoie de pantaloni albi si de tricou alb simplu cu maneca lunga. Apoi lipesti banda neagra in forma omuletului din betisoare. Pentru partea de cap poti sa construiesti din carton o masca rotunda alba si ochi decupati si cu gura.

5. Fetitele unicorn

Sursa foto: partycity.com

Este foarte simplu sa transformi o fetita intr-un unicorn. O imbraci intr-un tricpu alb angelic. Apoi iei o fusta din tulle colorat in nuante pastelate, culorile curcubeului. Daca nu gasesti de cumparat, iei bucati de tulle de culori diferite si le cosi pe o banda de elastic. Apoi poti sa ii pui o bentita cu corn de unicorn sau sa ii colorezi cu spray suvite in culorile preferate.

6. Scufundator

Sursa foto: costume-works.com

Pentru acest costum ai nevoie de imbracaminte lipita de corp care sa fie neagra si de incaltaminte mai lunga de alta culoare. Apoi improvizezi tubul de oxigen din doua sticle de plastic lipite intre ele si pe care le atasezi de spatele copilului. Poti sa le si colorezi cu spray pentru un look mai realist. Apoi poti cumpara o pereche de ochelari in aceeasi culoare precum sticlele pe post de rezervor de oxigen. Ei nu trebuie neaparat sa stea la ochi, ci pot sa fie pusi si pe capul copilului.

Sursa foto principala: todaysparent.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele