Activitati pentru copii

#activitati educative # activitati interior #activitati copii #jocuri #copii

Activitati de interior pe care cei mici le vor adora

Vremea este urata si nu iti poti scoate copilul la joaca? Acesta nu este un motiv pentru a-l lasa sa se uite la televizor intreaga zi sau sa se joaca la calculator. Gaseste cateva activitati creative si utile cu care sa ii umpli timpul. Iata cateva idei:

Pictati, desenati, cantati

Copiii adora sa picteze sa coloreze si sa cante. Profita de aceste lucruri si lasa-l sa-si ocupe timpul in mod creativ. Cine stie? Poate isi descopera un nou talent.

Gatiti impreuna

Pentru copii este distractiv sa gateasca sau sa-si ajute parintii la gatit! Vor fi incantati sa faca niste briose delicioase sau o alta prajitura, pe care apoi sa o savurati impreuna.

Invata-l ceva nou

Citeste-i o poveste noua sau, daca este suficient de mare pune-l pe el sa-ti citeasca. Jucati scrabble, un joc care il ajuta sa-si dezvolte vocabularul, dar care, in acelasi timp, este foarte distractiv. Cand se plictiseste puteti inventa impreuna o poveste. Tu spui o propozitie, el alta si tot asa.

Sursa foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau