Activitati pentru copii

#informatii univers #scoala planetelor #activitati pentru copii #univers

Ajuta-l pe cel mic sa descopere secretele Universului

Copiii de toate varstele sunt asteptati sa descopere lumea fascinanta a Universului. Cei mici pot invata in cadrul proiectului „Scoala planetelor” informatii utile despre Univers dar si despre planetele din sistemul solar.

 

"Scoala Planetelor" este o experienta educationala inedita care presupune lectii interactive de astronomie. Practic, timp de aproximativ 40 de minute, copiii cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani sunt invitati in lumea fascinanta a planetelor.

Intr-un planetariu gonflabil, copiii sunt asteptati de catre un prezentator care ii conduce intr-o calatorie uimitoare prin sistemul solar, descopera noutati despre fiecare planeta in parte si asista la simulari de coliziuni intre planete.

Spectacolul este interactiv si reprezinta o metoda noua si moderna de a-i atrage pe copii spre cunoastere si stiinta. Proiectul isi propune sa le stimuleze copiilor bucuria de a invata, placerea de a descoperi si entuziasmul de a intelege cat mai multe lucruri despre Univers.

Spectacolele se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 5 - 14 ani si insotitorilor acestora. Acesta dureaza 40 de minute si se repeta din ora in ora, in intervalul 10:00-18:00, timp de 4 zile, in perioada 8 – 11 noiembrie 2018.

Intrarea este gratuita si se face pe baza de programare telefonica prealabila la tel. 0760.89.68.68, mai ales in cazul grupurilor, sau direct in Centrul Comercial Auchan Titan (in limita locurilor disponibile).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului