Activitati pentru copii

#activitati copii #sarbatori de iarna #copii

Ajuta-l pe cel mic sa intre mai devreme in spiritul Sarbatorilor de Iarna

Au mai ramas cateva zile pana la venirea lui Mos Nicolae si mai putin de trei saptamani pana la Craciun. Ajuta-l pe cel mic sa intre in spiritul Sarbatorilor de Iarna si sa se bucure de sezonul bucuriei si al veseliei.

Anul acesta, de sarbatori, ParkLake Shopping Center le aduce in dar copiilor, dar si parintilor, sase supereroi de poveste, dar si sase valori menite sa aprinda in inimile bucurestenilor spiritul Craciunului. In perioada 6 – 24 decembrie, Itsy, Bitsy, SuperZaPa, Spark, Spinner si DJ Dodi devin gazdele distractiei si bucuriei. Prin jocuri, cantece, dans, ateliere creative si o multime de surprize, cei sase supereroi vor transmite mai departe lectii importante despre creativitate, curaj, prietenie, bunatate, energie si bucurie.

Activitati tematice

In perioada 6 – 24 decembrie, distractia se numara in ore alaturi de indragitele personaje. Saptamanal, zilele de joi si vineri aduc ateliere distractive si jocuri energizante timp de cate doua ore, seara, intre 18:00 – 20:00. In plus, nici weekend-urile nu sunt lipsite de activitati educative si amuzante. Pe 7 si 8 decembrie, intre orele 13:00 – 19:00, dar si pe 14, 21 si 22 decembrie, in intervalul 15:00 – 19:00, creativitatea si distractia se impletesc cu mesaje pentru panoul dorintelor, colinde cantate live si o multime de jocuri interactive, menite sa puna in lumina valorile ce stau la baza celor mai frumoase sarbatori din an! Iar distractia nu se incheie aici! Zilele de luni, 23 decembrie, si marti, 24 decembrie, aduc noi ateliere creative si activitati pe placul celor mici.

De asemenea, programul este completat de un spectacol inedit, pe data de 15 decembrie, incepand cu ora 17:00. Piesa de teatru "Povestea Globuletelor", aduce, astfel in prim plan inocenta copilariei intr-o atmosfera plina de umor, suspans si bucurie sustinuta de cantece originale in acompaniament live de chitara. O poveste cu si despre copii, parinti, iubire si cel mai frumos dar pe care il putem face celor dragi!

Cat despre spiritul sarbatorilor, se stie! Nu poate fi complet fara cel mai indragit erou – insusi Mos Craciun! Acesta va sosi direct de la Polul Nord sambata, 21 decembrie, si va ramane timp de patru zile in ParkLake Shopping Center, pentru a petrece timp alaturi de micii sai prieteni.

Daruind, aducem Craciunul mai aproape

Sarbatorile de iarna sunt despre ceilalti. Invatam sa daruim, sa dedicam timp si atentie celor dragi, sa uitam putin de agitatia cotidiana pentru a ne intoarce la ceea ce este cu adevarat important pentru fiecare dintre noi. Cei dornici sa faca o fapta buna se pot alatura campaniei de colectare de jucarii organizata de ParkLake Shopping Center in colaborare cu Primaria Sectorului 3. Astfel, acestia pot aduce in perioada 6 – 20 decembrie in mall jucarii ce vor fi colectate si daruite copiilor din centrele de plasament ale sectorului 3 in preajma Craciunului.

Targ de cadouri si decoratiuni

Spiritul sarbatorilor nu ar fi complet fara bucuria cautarii cadourilor perfecte pentru cei dragi, dar si a decoratiunilor de iarna. Targul de Craciun organizat in perioada 24 noiembrie – 23 decembrie 2019 la ParkLake Shopping Center intampina vizitatorii cu surprize si cadouri potrivite pentru toate varstele. Bijuterii, accesorii si ornamente asteapta sa fie descoperite si daruite mai departe!

Mai multe detalii despre ofertele si evenimentele ParkLake, dar si programul complet pot fi gasite pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele