Activitati pentru copii

Ateliere, teatru, magie si voie buna! Asa s-a desfasurat "Saptamana de joaca pentru parinti si copii"

Anul acesta Ziua Copilului a fost diferita. Activitatile dedicate celor mici, precum ateliere, spectacole de teatru, demonstratii de magie si multe altele, s-au mutat in online.

In perioada 1 – 7 iunie la "Saptamana de joaca pentru parinti si copii", au avut loc 17 workshopuri online cu continut pentru cei mari si cei mici care au adunat peste 13.000 de vizualizari.

Festivalul online "Saptamana de joaca pentru parinti si copii", care s-a derulat pe pagina de Facebook a hotelului Melodia din Venus a adus la un loc 17 sesiuni live cu demonstratii de magie, spectacole de teatru, ateliere de gatit, programare, muzica si percutie, modelaj si origami pentru copii si workshop-uri de dezvoltare a creativitatii, tehnici aplicate de relaxare, organizare si conectare prin joaca pentru parinti. Cele 19 ore de continut educativ au adunat peste 13.000 de vizualizari pe durata intregii saptamani.

Dintre activitatile din program se numara: piesa de teatru pentru copii Ema si Eric. Cand ma fac mare – trupa de teatru Sufletos, atelierul de gatit cu Mini Zucchini, spectacolul Teo Magic Show cu actorul Costin Teodorescu, atelierele de muzica cu Sezatoarea Muzicala, de modelaj cu Clayplay si de origami cu Playouth, demonstratiile de bricolaj cu eematico si workshopurile de metode aplicate de relaxare cu Cristina Ursu de la The Betterist, de organizare a camerei copilului cu Madalina Preda de la Simplu e mai bun si de conectare cu copiii prin joaca cu Nora Neghina, psihoterapeut.

Sesiunile raman disponibile pe pagina si pot fi vizionate oricand, gratuit, aici: https://www.facebook.com/pg/HotelMelodia/videos/.

Inca de la inceputul anului, evenimentul isi propusese sa sarbatoreasca ziua copilului pentru o intreaga saptamana cu de activitati pentru toata familia, distractie si relaxare la malul marii. In urma restrictiilor impuse de starea de urgenta, "Saptamana de joaca pentru parinti si copii" in varianta sa offline a fost reprogramata pentru 2021.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.