Activitati pentru copii

#tabara #tabara copii #tabara educationala #tabara stainatate

Atentie, parinti! Aflati cum sa alegeti pentru copiii dvs o tabara educationala in strainatate!

ADVERTORIAL

Cu amintiri placute, excursii interesante, o multime de jocuri deosebite, invatarea limbilor straine in tarile in care acestea sunt vorbite nativ, nu este de mirare ca sute de parinti isi trimit anual copiii in tabere internationale in strainatate ! Iata cateva sfaturi care va ajuta sa alegeti cel mai bun program pentru o tabara de vara!

Stil de invatare. Cursurile sunt stimulante si variate; profesorii, folosind tehnici moderne de predare, pun accent pe comunicare si fluenta. Programa este creata pentru a facilita asimilarea informatiilor in mod interactiv, se axeaza pe abilitatile de vorbire si ascultare ale participantilor, proiecte de grup, dezbateri si argumentari strans legate de programul de activitati si excursii.

Mediu international si interactiuni socio-culturale interesante. Intr-o tabara educationala copiii interactioneaza intr-un mediu cu adevarat multicultural. Astfel, se pot lega prietenii cu tineri din lumea intreaga: francezi, germani, spanioli, italieni, turci, greci, rusi, polonezi, croati, chinezi, vietnamezi, japonezi, sud-africani, brazilieni, etc, reusind sa cunoasca putin din diversitatea culturala, exersand limba engleza si punand poate si bazele pentru o noua limba straina, cine stie?!

Activitati leisure & fun. Vizitele, activitatile sportive, culturale, distractive: disco, karaoke, seara talentelor, seara internationala, jocurile in echipa, reprezinta si ele momente unice pentru cei ce aleg taberele educationale in strainatate. De asemenea, excursiile din timpul taberei vor oferi copiilor ocazia sa vada cu ochii lor marile orase ca Londra, Edinburgh, Barcelona sau Munchen, precum si alte obiective turistice interesante!

Oferta de tabere Mirunette International Education este una complexa, cu particularizare pe fiecare grup de varsta, dar mai ales in functie de interesele copiilor. Programele educationale (tabere de vara, cursuri de limbi straine) in strainatate au garantia calitatii, iar sistemul de predare specific tarii in care se merge este o alternativa ideala pentru metodele de invatare din Romania.

Mirunette International Education ofera atat tabere educationale in vacanta de vara, cat si cursuri de limbi straine pentru elevi, studenti, adulti si corporatii, cursuri de limbi straine imbinate cu programe speciale precum sporturi (hipism, tenis, golf, fotal, rugby, aventura, safari etc), arta (muzica, teatru, film, dans), tabere cu specific de sezon (vara pe litoral, iarna la ski). De asemenea, un rol important il au taberele pentru studii academice, precum si pentru pregatire pentru admiterea in universitati de renume.

Pentru tineri cu varsta 8 – 17 ani, puteti alege o tabara de engleza intr-un renumit colegiu privat din Bristol : tabara de limba engleza de la Clifton College.

Varsta necesara pentru a fi admis la aceste programe de tabara: 7 – 24 ani

Perioada program: 2 saptamani

Avantajele taberelor educationale internationale:

  • studiul limbilor straine, precum si sansa de a explora culturi diferite intr-un mediu de vorbitori nativi
  • interactiune intr-un mediu international si multicultural
  • cazare in campusurile scolilor, liceelor sau universitatilor de prestigiu din tara respectiva
  • activitati de dupa-amiaza: sporturi, disco, karaoke, quiz, talent show etc.
  • vizite locale, dar si excursii si vizitarea punctelor turistice importante


Participare gratuita intr-o tabara in Anglia?

Copiii dvs au sansa de a castiga unul din marile premii - 2 tabere internationale de limba engleza, de 2 saptamani, in vara 2013, in Marea Britanie, precum si multe alte premii daca participa, incepand cu 1 februarie 2013, la concursul Mirunette Language Competition!

Inscrierea in concurs este gratuita si se face pe site-ul www.mirunette.ro/concurs.


De ce sa participe la concurs?

  • Elevii cei mai buni castiga una din cele 2 tabere GRATUITE in Marea Britanie, oferite de Mirunette International Education. Au sansa ca timp de 2 saptamani in vara 2013 sa cunoasca Anglia la ea acasa, interactionand cu nativii, vizitand puncte turistice de interes, dar si creand legaturi cu noi prieteni din alte tari!
  • De asemenea, au sansa sa se numere printre castigatorii altor numeroase premii puse la dispozitie si de catre partenerii Mirunette International Education: Eurodidactica – distribuitor material didactice, Libraria Engleza Anthony Frost, Grup Educational Uniscan, Editura Niculescu, British Council, Okian, Pigna si multi altii!
  • Toti elevii primesc diplome de participare la concurs!

Calendarul concursului:

  • 01 Februarie – 31 Martie 2013 – Desfasurare Etapa I
  • 15 Aprilie 2013 – Desemnarea concurentilor pentru Etapa a II-a
  • 16 Aprilie – 15 Mai 2013 – Desfasurare Etapa a II-a
  • 20 Mai 2013 – Desemnarea concurentilor pentru Etapa a III-a
  • 25-26 Mai 2013 – Desfasurare Etapa a III-a
  • 01 Iunie 2013 – Desemnarea castigatorilor si festivitatea de premiere

Mirunette International Education sustine copiii talentati si isteti pentru a experimenta calitatea sistemului de invatamant britanic. Cu o experienta de peste 9 ani in organizarea de tabere internationale, precum si in consilierea educationala pentru studii in Marea Britanie, Mirunette International Education a initiat acest concurs cu scopul de a descoperi si premia noi talente in domeniul limbii, literaturii si culturii britanice. Toti copiii sunt asteptati sa ne surprinda!

Au sansa de a participa gratuit intr-o tabara de engleza, de 2 saptamani, in Anglia, in vara 2013!

Mirunette International Education, companie specializata in organizarea de tabere educationale in strainatate, a fost infiintata in anul 2004, in prezent fiind agent in Romania pentru peste 50 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa, fiecare in tara unde limba este vorbita nativ.

Experienta de 9 ani si profesionalismul echipei Mirunette International Education reprezinta cea mai buna carte de vizita! Aceste valori sunt recunoscute si de catre multi parinti care ne transmit in fiecare vara mesaje de multumire :

"Multumim de gandurile bune! A fost o surpriza minunata pentru Marco.Se simte astfel mai aproape de dumneavoastra si sincer,va iubeste!Ii plac foarte mult taberele organizate de Mirunette si de abia asteapta sa plece si acum...Va multumim mult inca o data si va dorim sa aveti puterea sa fiti alaturi de copiii nostri mereu cu aceeasi caldura si cu acelasi devotament de pana acum.
Mult succes in noul an in care tocmai am pasit!" (Corina C, mama lui Marco)

"A trecut o luna si o saptamana de cand fiica noastra Andreea s-a intors din minunata tabara de la UCL Londra. Vrem sa multumim intregii echipe Mirunette pentru tot ce a facut, incepand cu intalnirea pe aeroportul Otopeni in ziua de 15 iulie si terminand cu seara zilei de 29 iulie 2012. Toti copiii au spus ca doreau ca tabara sa nu se mai termine. A fost ca un vis ce l-au trait 2 saptamani. Si tot ce este prea frumos, se termina prea repede!
Noi, parintii, urmaream pe Facebook locurile ce le vizitau in fiecare zi. Au ramas profund impresionati de tot ce au putut vedea, in special le-a placut foaret mult parcul de distractie din afara Londrei si nu numai! A fost o experienta de neuitat si de care isi vor aduce aminte cu mult drag mai tarziu." (Sorin A, tatal Andreei)

 

Mirunette International Education – str. Valeriu Braniste 37-39, etaj 1, ap. 3, sector 3, 030715, Bucuresti
Tel. 021 210 16 02 / 0723 606 633 / 0735 159 626 / Fax. 021 210 16 03 /
E-mail: office@mirunette.ro
Web: www.mirunette.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Top