Activitati pentru copii

#activitati copii #hotel transilvania #activitati

Aventura monstruos de amuzanta pentru copii, cu ajutorul personajelor din Hotel Transylvania

Iunie, mai este cunoscuta si ca luna copiilor. Cu aceasta ocazie cei mici, dar si cei mari, vor avea parte de o multime de surprize in perioada urmatoare. Incepand cu 1 iunie, chiar de Ziua Internationala a Copilului, cei mici se vor putea bucura, timp de 9 zile, de o experienta monstruoasa alaturi de personajele favorite din animatia Hotel Transylvania.

 

Astfel, in perioada 1 – 9 iunie, ParkLake Shopping Center aduce, in premiera in Romania, o experienta amuzanta si memorabila pentru toata familia. Expozitia interactiva si educativa Hotel Transylvania urmareste sa ii bucure atat pe copii, cat si pe parintii acestora prin jocuri si activitati tematice, constituind astfel un prilej deosebit pentru acestia de a petrece timp de calitate impreuna si de a construi amintiri alaturi de personajele preferate.

Luna iunie este luna copiilor. Aceasta incepe cu distractie, emotie si valori sanatoase despre familie si prietenie. Cei mici sunt asteptati, impreuna cu parintii, sa se bucure de noua zile de aventuri monstruos de amuzante alaturi de personajele din Hotel Transylvania. Dracula, fiica sa Mavis si cei mai buni prieteni ai acestora – Frank si Murray – invita publicul sa patrunda intr-un decor pe cat de infricosator, pe atat de amuzant. Cei mici vor putea sa isi demonstreze curajul in tunelurile pregatite pentru ei, sa evadeze din acestea si sa dovedeasca faptul ca merita sa fie acceptati ca oaspeti ai Hotelului.

Ateliere creative si interactive, aventuri, surprize, distractie si un photo corner tematic fac parte din reteta de succes pentru ospitalitate ca la carte a lui Dracula. Din experienta unica fac parte decoruri deosebite, puzzle-uri indraznete, efecte speciale cu lumini si sunete, jocuri cu factor surpriza, coduri ascunse, chei, obstacole si usi secrete. Toate acestea asteapta sa fie descoperite si experimentate de catre cei mai curajosi copii, iar traseul de forta nu se poate incheia altfel decat cu recunoasterea meritelor micilor participanti. in plus, binecunoscutele personaje din Hotel Transylvania isi vor face aparitia si pentru sedinte foto, astfel incat oaspetii lor sa aiba dovada ca intr-adevar si-au intalnit „monstrii” favoriti.

Astfel, cei mici sunt asteptati in perioada 1 – 9 iunie, zilnic intre orele 12:00 – 20:00, chiar in interiorul Hotelului Transylvania. Intrarea este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare