Activitati pentru copii

#tabara nerf #1 iunie #cadou #ziua copilului #tabara

Cadoul perfect pentru copilul tau: distractie in miscare!

Cele mai frumoase cadouri sunt cele care iti ofera zambete pana la urechi si amintiri de nepretuit! Tocmai de aceea, daca esti in cautarea cadoului perfect pentru copilul tau, ti-l propunem pe cel mai distractiv: Tabara NERF 2017, cea mai cool tabara tematica de vara!

Dezvoltata cu ajutorul specialistilor – psihologi, animatori si antrenori de sport – tabara ofera copiilor activitati menite sa dezvolte atat abilitatile fizice ca precizia, rezistenta fizica, orientarea in spatiu, cat si abilitatile de comunicare, exclusiv prin joaca si voie buna! Mai mult, in Tabara NERF copiii descopera in premiera cele mai noi jocuri si jucarii Hasbro. Astfel, dupa ce micutii petrec intreaga zi participand la activitati tematice in aer liber, ei se vor distra cu Monopoly, Transformers, Jenga, Twister, Cluedo, Simon Air si multe altele jocuri amuzante si creative.

Ce cred spcialistii despre mai tare tabara de vara?

Tabara NERF contribuie la dezvoltarea sanatoasa a copiilor

”Comparativ cu generatia noastra, cea din care face parte copilul tau are la dispozitie spatii de joaca de interior extrem de atractive, dar si televizoare si multe alte jocuri care il determina sa se joace mai mult in casa decat afara. Acesti factori sunt principalul motiv pentru care copiii "din ziua de azi" nu petrec suficient de mult timp in aer liber.

Ceea ce noi, parintii, nu trebuie sa uitam, insa, este faptul ca joaca in aer liber are o multime de beneficii, pe langa faptul ca ii ofera copilului ore intregi de distractie alaturi de prieteni. Asadar, orice parinte ar trebui sa ia in considerare factori precum activitatea fizica atunci cand aleg locul in care cel mic se va juca in urmatoarele ore.” declara Cristina Tipluica, medic pediatru.

Tabara NERF ajuta la spargerea barierelor de timiditate

”Joaca este activitatea preferata a copiilor si, atunci cand se desfasoara intr-un mediu sigur, alaturi de camarazi, poate deveni unul dintre cele mai eficiente instrumente de invatare si de combatere a timiditatii. Tocmai de aceea va recomand un program distractiv si educativ: Tabara NERF. Aici, prin jocuri si prin interactiunea cu alti copii de aceeasi varsta, micutii invata despre prietenie, distractie in echipa, comunicare pozitiva, miscare in aer liber, sport si relaxare sub supravegherea unor specialisti in comunicarea cu copiii.” spune Ligia Moise, psiholog.

Asadar, de 1 iunie ai ocazia sa ii oferi copilului tau mai mult decat jucaria pe care si-o doreste! Cu blasterele NERF ai sansa de a castiga pentru micutul tau si inca un prieten al sau cate un loc in Tabara NERF si astfel sa le oferi o experienta de neuitat.

Cum iti trimiti copilul in Tabara NERF?

Cumpara-i micutului tau un blaster NERF cu abtibild de campanie. Pastreaza bonul fiscal, inscrie codul pe www.tabaranerf.ro si acumuleaza minimum 200 de puncte. Poti castiga un loc dublu pentru copilul tau si un prieten de-ai lui in Tabara NERF, plus 500 de premii instant: blastere, mingi de volei si palete de tenis NERF!

Pe langa bucuria de a primi un blaster nou de 1 Iunie, micutul are sansa sa traiasca cea mai tare aventura in vacanta de vara!

Despre Tabara NERF!

Tabara NERF este cea mai tare tabara de vara pentru copii, ajunsa la a doua editie in Romania. Tabara se va desfasura in perioada 20-25 iulie 2017 la Bran, judetul Brasov si inseamna sase zile de distractie in aer liber pentru copiii cu varste intre 8 si 12 ani, sub supravegherea atenta a unor coordonatori specializati in comunicarea cu copiii.

In Tabara NERF, micutul tau isi va face o multime de prieteni, va invata multe lucruri utile - colaborare in echipa, comunicare cu camarazii – si va participa la provocari distractive ca treasure hunt, tragere la tinta, sau ateliere creative. Nu in ultimul rand, in Tabara NERF, cel mic va descoperi noi jocuri si jucarii inainte ca acestea sa apara in magazine si va rade cu gura pana la urechi alaturi de alti copii de varsta lui.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau