Activitati pentru copii

#tabara bran #tabara vara #tabara culturala #tabara copii # bookland

Castiga un loc in Tabara Coolturala din Predelut Bran pentru copilul tau!

Vara aceasta ai ocazia sa-ti trimiti copilul in cea mai cool tabara educational-motivational-inspirationala, cu invitati speciali si un amestec echilibrat de activitati distractive, culturale si de dezvoltare personala! Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti la adresa concursuri@acasa.ro un mesaj in care sa ne povestesti despre vacanta preferata a copilului tau si ai ocazia sa castigi un loc pentru copilul tau in Tabara din Predelut Bran, Pensiunea Coroana Reginei.

Tabăra Coolturală Bookland este dedicată copiilor cu vârste între 7-18 ani și reprezintă un proiect cultural de amploare, unic în România! Aflată la cea de-a IV-a ediție, tabăra BookLand îmbină emoțiile taberelor de odinioară cu “must”-ul contemporan. Cu ajutorul zecilor de invitați din rândul actorilor, scriitorilor, artiștilor și antreprenorilor, tinerii primesc inspirația necesară pentru a-și descoperi adevăratul potențial.        

Sat transilvănean din județul Brașov, situat la doar câțiva kilometri de castelul Bran, Predeluț dispune de numeroase obiective turistice: Castelul Bran, Cheile Moeciului, Munții Bucegi și Piatra Craiului, Peștera Dâmbovicioara, Parcul Național Piatra Craiului, Cascada Urlătoarea, Peștera cu lilieci și Masivul Iezer-Păpușa. Localitatea Bran reprezintă atât un loc istoric cât și unul de legendă, fiind poarta dintre Transilvania și Muntenia. Deși numele Branului este strâns legat de cel al castelului, regiunea este plină de cetăți săsești fortificate și alte atracții turistice.         

Vom descoperi împreună istoria și farmecul acestor obiective și ne vom bucura de frumusețea inegalabilă a zonelor naturale printr-o serie de activități în aer liber: fotbal, volei, badminton, tenis de masă, dar și echitație sau treasure hunting. Îmbinăm activitățile sportive cu cele pentru minte și suflet prin workshopuri de dezvoltare personală, dezbateri pe tema unor filme sau piese de teatru, ateliere de creație și abilități practice, curs de nutriție și gătit, concurs foto și petreceri în pijamale. Tinerii vor deveni mai siguri pe ei, independenți, responsabili și comunicativi. Distracția se va încheia cu un foc de tabără impresionant, care să marcheze finalul acestei experiențe de care își vor aduce aminte mereu!    

Mai multe detalii despre taberele Bookland poti citi aici.

Nu uita sa trimiti un e-mail cu cateva cuvinte despre vacanta preferata a copilului tau la concursuri@acasa.ro pana la sfarsitul lunii sau aboneaza-te la newsletterul Parinti aiciConcursul se desfășoară în perioada 15.05.2016 – 31.05.2016, iar castigatorul va fi anuntat pe 1 iunie 2016.

Prin participarea la acest concurs va dati acordul de a primi newslettere din partea organizatorilor. 

Castigatorul concursului este Calin Mihaela! Felicitari!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau