Activitati pentru copii

#city grill #concurs desen #concurs copii # concurente

Concurs! Copiii care deseneaza istoria Romaniei, premiati de City Grill

Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, grupul City Grill organizeaza un concurs de desen. Concursul este adresat copiilor. Acestia trebuie sa realizeze desene care au legatura cu istoria Romaniei.

Grupul propune sase teme reprezentative din istoria Romaniei, impartite pe categorii de varsta. Participantii pot castiga biciclete Pegas, vouchere pentru ziua de nastere, abonamente la cinema sau la cursuri de inot.

Prin concursul “Istoria celor mari, desenata de cei mici”, reprezentantii City Grill ii invita pe copii sa reinterpreteze in stil propriu evenimente importante precum incoronarea Regelui Ferdinand, Marea Unire de la 1 decembrie 1918, dar si inaugurarea Palatului Telefoanelor sau prototipul primului elicopter lansat de Traian Vuia. Concursul se imparte pe doua categorii de varsta: 6-10 ani si 11-14 ani.

Desenele pot fi inscrise online, pe platforma dedicata concursului, pana pe 30 septembrie. Desenele pot fi create cu orice tip de instrumente pe care le prefera copilul cum ar fi: creioane colorate, acuarele, carioci, creta si pe orice tip de material pentru desenat: hartie, panza, lemn, sticla, carton, tabla, ciment. Este incurajata originalitatea, acesta fiind unul dintre criteriile de departajare. Fiecare participant poate inscrie un singur desen in concurs.

La sfarsitul perioadei de inscriere, castigatorii vor fi desemnati cu ajutorul unui juriu. Premiile, in valoare totala de peste 10.000 de lei, vor fi acordate pentru fiecare dintre cele doua categorii de varsta si constau in:

Locul 1: voucher Pegas 1.200 lei + voucher 1.000 pentru aniversarea zilei de nastere in oricare restaurant din Grupul City Grill

Locul 2: voucher Pegas 1.000 lei + abonament de 1 an la Grand Entertainment Cinema&More Baneasa Shoping City

Locul 3: voucher Pegas 800 lei + voucher 8 lectii de inot la World Class

Mai multe detalii despre concurs aici: http://blog.out4food.ro/home-event

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului