Activitati pentru copii

#tabara nerf #nerf #tabara

Cum sa-i oferi copilului tau o super vacanta de vara

Vrei sa oferi copilului tau o vacanta de neuitat? Cea mai tare experienta pentru copii se intampla chiar in Romania, in aceasta vara! Tabara NERF promite sa transforme vacanta micutului tau intr-o aventura pe cinste.

 

Tabara NERF e super distractiva

In Tabara NERF, distractia inseamna miscare. si nu orice fel de miscare, ci alaturi de celebrele blastere NERF de la Hasbro si impreuna cu alti copii cu varste apropiate. Din programul taberei fac parte tot felul de activitati antrenante - jocuri de spionaj, baschet, dans, stafeta, tras la tinta, cucerirea steagului si multe altele. Ele au fost create de specialisti in comunicarea cu copiii pentru a-i amuza pe cei mici si in acelasi timp pentru a le dezvolta aptitudini importante - de la socializare si spirit de echipa pana la coordonare fizica si precizie.

Tabara NERF are super jocuri

Pe langa activitatile in miscare, in Tabara NERF copiii vor putea testa in premiera jucarii si jocuri de la Hasbro, inainte ca acestea sa ajunga pe rafturile magazinelor. Alaturi de jocurile si jucariile preferate – Monopoly, Jenga, Pie Face, Transformers, Star Wars, Marvel si multe altele – copiii se vor relaxa impreuna si vor rade cu gura pana la urechi!

Tabara NERF e la aer super curat

Tabara va avea loc in perioada 21-26 iulie 2016 si este destinata copiilor cu varste intre 8 si 12 ani. Copiii se vor distra in aer liber, intr-un spatiu special amenajat pentru ei la 23 km de Brasov, in zona Bran.

E super usor sa te inscrii la Tabara NERF

Poti castiga prin tragere la sorti un loc dublu in Tabara NERF, pentru copilul tau si pentru cel mai bun prieten al sau. Ca sa participi, intra pe www.tabaranerf.ro, inscrie codurile de pe produsele NERF participante la campanie si strange minim 200 de puncte. Fiecare cod pe care il inscrii iti poate aduce unul dintre cele 500 de premii instant si sanse in plus de a castiga un loc dublu in Tabara NERF!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele