Activitati pentru copii

# teatru interactiv copii #teatru pentru copii #trupa pam pam #teatru #copii

Duminici de poveste cu teatru interactiv pentru copii

Cei mici vor avea parte de o multime de surprize incepand cu luna aprilie. Trupa Pam Pam le-a pregatit cate doua spectacole de teatru muzical educativ pe luna.

Prin intermediul muzicii si al teatrului, micutii vor trece prin numeroase aventuri alaturi de cele trei personaje principale: Vio (vioara), Kito (chitara) si Pia (pianul) iar pinguinul Pam-Pam si ursul panda Bum-Bum sunt mascotele trupei care ii cuceresc pe copii prin replicile lor savuroase.

In cadrul spectacolelor de teatru interactiv copiii canta, danseaza si au parte de fel de fel de peripetii alaturi de personajele preferate. Spectacolele vor avea loc de la ora 10:30, la locul de joaca Miramagica, situat in parcul Oraselul Copiilor din Bucuresti.

Programul spectacolelor este:

7 aprilie – Petrecere cu peripetii (60', + 4 ani) - Pia, Vio si Kito, se distreaza la ziua de nastere a lui Kito, la inaltime, intr-un balon cu aer cald. Spectatorii participa impreuna cu actorii la cele mai interesante petreceri de pe glob, insotiti de muzica si dansuri specifice din India, China si continentul African.

*Spectacolul de duminica, 7 aprilie, a fost anulat!

21 aprilie – Calatorie muzicala pe aripile vantului (50', + 3 ani) – Cei trei prieteni zboara in jurul lumii pe un pian magic in cautarea mascotelor Pam-Pam si Bum-Bum pe care le-a rapit personajul Vantul. Copiii invata despre diferite tari si despre instrumentele muzicale traditionale folosite acolo, descopera dansurile traditionale din fiecare regiune vizitata.

12 mai – Joaca de-a eroii (60', +6 ani) - In momentul in care copilul Alex adoarme, in vis ii apar Pia, Vio si Kito (papusile din camera copilului care prind viata) care il insotesc intr-o adevarata calatorie spre cunoasterea EU-ului, dar si descoperirea si intelegerea unor valori precum bunatate, curaj, iubire, prietenie, veselie, ajutor, recunostinta si acceptare.

26 mai – La scoala este ca-n povesti (60', + 5 ani) - Cei trei prieteni, Pia, Vio si Kito, vor sa il convinga pe Imparatul Lenevila ca “La Scoala este ca-n povesti!”. Chiar daca il incoroneaza cu mult fast pe Lenevila care credea ca scoala este frumoasa doar pe dinafara, cei trei ii vor arata ca invatand prin joaca, muzica si poveste, totul devine placut si palpitant.

Accesul la spectacole se face pe baza unui bilet in valoare de 30 lei/persoana, sau 50 lei/copil, pentru cei ce vor sa aiba, ulterior, acces nelimitat, in ziua respectiva, la atractiile locului de joaca . Biletele se gasesc pe bilete.ro sau la receptia Miramagica Oraselul Copiilor.

Programul spectacolelor si alte informatii le gasiti pe miramagica.ro sau pagina de Facebook.

PAM PAM este o trupa de teatru muzical educativ pentru copii care aduce o idee creativa de spectacol iar Daniela Toma (Daisy), creatorul si initiatorul acestui proiect, are peste 20 de ani de experienta in lucrul cu cei mici. Ea a implementat cu succes in Romania programul muzical de invatare a limbii engleze „Learn With Music” si a dezvoltat Mikokids - un club educational, non-formal pentru copii, in Bucuresti. Spectacolele trupei PAM au un scenariu original si se axeaza pe educatie iar mai multe informatii pe Facebook.

Miramagica Oraselul Copiilor (Castelul Miramagica) este un loc de joaca de poveste situat in Parcul Oraselul Copiilor din Sectorul 4, Bucuresti , construit pe un concept unic de entertainment ce imbina creativitatea cu educatia si amuzamentul, avand spatii de joaca sigure si activitati inovatoare pentru cei mici: Labirintul magic- un spatiu cu tobogane uriase, tunele, piscina cu bile si multe alte activitati distractive pentru copii, Mini City- o zona cu casute tematice unde cei mici pot imita activitatile adultilor (Supermarket, Banca, Doctor Vet, Restaurant si Posta), spatiul de petrecere, scena generoasa pentru spectacole de teatru, dans, de magie sau concerte si spatiul pentru ateliere de creatie si reciclare creativa, precum si o zona de relaxare si de servit masa pentru parinti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele