Activitati pentru copii

#jucaria perfecta #jucarie copii #jucarie

Gaseste "jucaria perfecta"

Daca ar exista "jucaria perfecta", totul ar fi foarte simplu. L-am procura, si gata! Copilul s-ar dezvolta dupa plan, noi nu ar mai trebui sa cautam solutii noi, jucarii noi... Ar fi foarte simplu, dar ar fi foarte monoton, foarte plictisitor.

 

Ei, bine ca nu exista asa o jucarie! Dar exista jucarii, care pentru atingerea anumitor obiective sunt perfecte. Este vorba despre gama vasta a jucariilor educative, atat de necesare pentru dezvoltarea anumitor competente.

In magazinul nostru online Lester avem o variata gama de jucarii de lemn, care vizeaza dezvoltarea intelectuala, estetica si sociala a copiilor. Pentru diversificarea actiunilor mintale propunem jucariile de cautarea formelor, puzzle-urile de diferite grade de dificultate si jucariile care priveaza gandirea logica a jucatorilor. Perfecte pentru dezvoltarea capacitatilor mintale!

Dar nu numai mintea agera este singurul obiectiv al jucariilor educative. Ele fiind atractive, prin forma si culoarea lor in tonuri calde care se obtin cu vopsele organice nedaunatoare sanatatii, formeaza si simtul estetic al copiilor, iar daca este posibil, si se pot juca mai multi amatori impreuna, se evidentiaza o "jucarie perfecta" pentru socializarea lor.

In fine, putem trage concluzia evidenta: toate jucariile pot fi perfecte, depinde cand si cui sunt oferite. Fiecare copil este foarte complex. Micutii trec prin metamorfoza mereu, au nevoie de jucarii care sa ajute dezvoltarea personalitatii lor. La diferite momente au nevoie de diferite jucarii. Exista reteta sigura pentru a defini jucaria perfecta? Nicdecum. Fiti foarte atenti la fiecare activitate a copiilor, ca sa puteti decide in acest sens.

Jocul cu jucariile noastre de lemn promovate pe platforma online Lester, pot prilejui pregatirea copiilor pentru activitatile mai avansate, cum ar fi invatarea si munca, fara a stinge placerea distractiei. O gama bogata de jucarii va sta la dispozitie, toate finisate cu exigenta.

Stati la cumpana, observati ce activitati desfasoara copilul dumneavoastra si veti sti, care este alegerea perfecta pentru "jucaria perfecta". Faceti inventarul jucariilor existente si alegeti jucaria perfecta exact pentru copilul dumneavoastra. Daca comanda dumneavoastra depaseste 139 lei, veti beneficia de transport gratuit la adresa indicata de dumneavoastra.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele