Activitati pentru copii

#sanie copii #activitati copii #sanie

Hai afara la zapada! Saniute adorabile, pentru copii plini de energie!

Pe langa gerul si vremea mohorata de afara, iarna aduce si foarte multe momente frumoase, care nu au cum sa fie egalate de niciun alt anotimp. Joaca in zapada, saniusul si bulgaritul sunt activitatile recreative care ii fac pe copiii mai mari, dar si mai mici sa tresalte de bucurie. O iarna fara un bulgarit pe cinste sau cateva ore petrecute la sanius a trecut degeaba.

Ar fi pacat ca un copil sa nu se poata distra pentru ca nu are inca saniuta lui. De aceea, daca inca nu aveti un asemenea vehicul, ar fi cazul sa cautati inca de pe acum cele mai frumoase, dar si mai sigure astfel de modele.

Nu mai este nevoie sa se piarda ore intregi in cautarea unei saniute care sa corespunda cu varsta si nevoile copilului in magazinele fizice. Cand online-ul aduce atat de multe modele variate si de cea mai buna calitate, gasirea saniutei ideale se face doar in cateva minute, cu cateva click-uri. Comanda vine apoi la termenul stabilit, chiar in fata usii. Ce nevoie mai este asadar sa se piarda energie in acest sens?

Modelele de sanie copii oferite de magazinul online babytrend.ro se remarca prin culorile jucause, dar si diversitatea pe care o ofera tuturor parintilor care doresc sa isi rasfete cat mai mult copiii. Din marea gama de produse de acest fel care se gasesc pe babytrend.ro, am decis sa prezentam cateva saniute care se remarca prin designul special, care cu greu poate sa fie uitat. De asemenea, rezistenta acestora le asigura o utilizare pe timp indelungat, fara niciun fel de problema.

1. Sanie Star Reliance

Pentru copiii cu varsta de peste 2 ani, acest model de sanie se dovedeste a fi unul rezistent, sigur, necesar nevoilor proprii. Parintii nu mai au de ce sa se teama, pentru ca ofera o stabilitate extraordinara. Totodata, datorita centurii de siguranta cu care este prevazuta aceasta, posibilitatea ca micutul sa cada din sanie este aproape egala cu zero. Totodata, fata de alte modele existente pe piata, Star Reliance are o greutate redusa. Astfel, copiii nu vor obosi rapid si nici nu vor fi nevoiti sa traga dupa ei o sanie mult prea grea. Parintii pot sa rasufle usurati, pentru ca o astfel de sanie se va dovedi extrem de eficienta chiar si cu trecerea timpului. Spatarul din spate a acesteia este detasabil.

2. Sanie Twin Rider - Baby Dreams

Pentru parintii cu gemeni sau doi copii de varste apropiate, Twin Rider este visul unei nopti de iarna. Copiii se vor bucura impreuna de placerile iernii, iar parintii nu vor mai fi nevoiti sa achizitioneze doua sanii separate. Orice provocare a iernii se va duce la bun sfarsit cu ajutorul unei asemenea solutii practice. Sania se poate trage usor, pentru ca este prevazuta cu o franghie rezistenta. Sezutul este fabricat din lemn rezistent, iar cadrul din aluminiu de cea mai buna calitate este de asemenea rezistent la deteriorare. Toate marginile produsului sunt atent rotunjite, in asa fel incat sa nu existe niciun factor de risc pentru copilasi.

3. Sanie Rider cu Sac de iarna Speedy albastru- Baby Dreams

Acest model ofera un plus de confort termic pentru cei care au de parcurs distante mai lungi cu sania. Pentru copiii de varsta mica, care sunt deja raciti sau mult mai sensibili la conditiile meteorologice, sania cu sacul de iarna se va dovedi o alegere inteleapta. Chiar si la temperaturi negative, sub 0 grade Celsius, isi va face datoria. Datorita rezistentei si calitatii sale superioare, un asemenea model va putea fi folosit fara nicio problema timp de mai multe sezoane. Totodata, multe dintre componente sunt detasabile, facand posibila utilizarea sa chiar si atunci cand copilul creste in ani (inaltime, greutate etc).

4. Sanie Karol - Marmat – Roz

Poate acesta este cel mai comun, dar si mai accesibil model de sanie. Are avantajul de a putea fi folosit de copii cu varste foarte diferite, de la 3 la 7 ani. Din acest punct de vedere, este o investitie cu adevarat rentabila. E creata dintr-un material durabil, denumit PVC, care rezista chiar si la temperaturi extreme, de -30 de grade Celsius.

Iarna vine cu atat de multe surprize placute pentru copii. Ar fi pacat sa nu se profite de ele, cu ajutorul saniutelor oferite de Babytrend!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau