Activitati pentru copii

#leagane copii #leagane lemn # leagan copii #leagan

Hai sa ne jucam, sa ne leganam!

Savantii au descoperit, ca cele doua emisfere au diferite functii, dar se compenseaza reciproc. Pe cand emisfera dreapta dispune se functiile creative, emisfera stanga dispune de ratiune si gandire abstracta. Este important, ca cele doua emisfere sa primeasca impulsuri permanent, pentru a putea sa se dezvolte creierul armonios.

Balansarea , leganarea copiilor, sunt activitati, care ajuta aceasta dezvoltare armonioasa. Deci, nu este o intamplare, ca copii sunt leganati si ca lor li se fabrica jucarii care prin folosirea lor leagana si balanseaza pe micuti si atunci, cand mamele nu mai au timp sau nu mai pot legana copii din cauza greutatii lor corporale. Astfel de jucarii sunt balansoarele pentru bebelusi si leaganele pentru copii. Prin folosirea lor se realizeaza sincronizarea undelor cerebrale, creste performanta copiilor atat pe planul activitatii intelectuale cat si pe planul creativitatii, mobilitatii si vietii emotionale.

Calutul balansoar este prietenul bebelusilor de la varsta, cand acestia pot sta sezand mai mult timp fara sa se oboseasca. Pentru ei exista tipuri de caluti care au bare de sustinere pe toate partile pentru a se putea juca cu ei in siguranta. Pentru copii mai mari, exista si modele de caluti balansoar, care nu mai au aceste bare, fiind dedicate celor care deja pot pune in miscare prin forte proprii balansoarul.

La fel si leaganele pentru copii sunt utile si au si ele modele cu si fara bare de siguranta. Cele care sunt fabricate din lemn masiv, sunt estetice si rezista unui uz frecvent si in exterior in ciuda capriciilor vremii.

Copii au nevoie de aceste jucarii prin folosirea carora rezulta o dezvoltare armonioasa a tuturor functiilor cerebrale importante pentru cresterea unui copil multilateral dezvoltat.

Fiind vara, putem spune, ca balansoarul si leaganul asezat in curte poate fi incadrat in gama jucariilor de sezon pentru bebelusi. Comandati aceste jucarii de sezon de la Mr. Lester. Va trimite coletul acasa, iar daca comanda dumneavoastra este de minim 139 lei, veti beneficia de transport gratuit!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului