Activitati pentru copii

#margele lemn #margele #jocuri # jocuri educative

Jocuri educative pentru cei mici: Printese cu margele de lemn

Vizitati magazinul online de jucarii al lui Mr. Lester! Fara efort, comod, de acasa, procurati jucarii de lemn de pe rafturile virtuale! Gasiti jucarii de lemn educative si creative laolalta pentru toate varstele!

Odata cu venirea primaverii, cu invierea naturii, si femeile, fie ele de orice varsta, parca se reinnoiesc. Asorteaza mai mult hainele cu accesoriile, pentru ca totul devine vizibil si pe strada, nu mai sunt ascunse de paltoane si fulare. Fetitele, sunt si ele domnite, iubesc si ele margelele, bratarile colorate. Va recomandam margele din lemn pentru fetite, deoarece ele o pot insira, dupa propria dorinta. Faceti, ca fetitele dumneavoastra sa se simta bine, in timp ce li se dezvolta simtul estetic, creativitatea, indemanarea.

Margelele din lemn, cel mai usor de procurat din magazinele online de jucarii. Aici gasiti margele de diferite marimi colorate, cu modele sau fara. Pentru cele mai exigente fetite avem margele deosebite, cum ar fi inimioare, fructe, fluturasi, buburuze sau chiar animale maritime. Toate sunt gaurite, au suport elegant, unele seturi au si snur pentru insirare. Margelele din lemn reprezinta un cadou de primavara de nepretuit pentru fetite!

Dar sa nu uitam nici pe baieti, si ei vor jucarii din lemn frumoase, durabile, cu care sa se joace timp indelungat. Ei, bineinteles nu opteaza pentru margele, dar adora trenuletele din lemn, care vor purta pe aripile imaginatiei peste tari si mari sau se joaca cu diferite jocuri educative.

Vremea buna cheama copii afara, jucariile de exterior din lemn le vor asigura distractie la maximum. Leaganele din lemn cu sau fara bara de siguranta sunt binevenite acum. O trotineta de lemn, un catarator, o masina mare sau o roaba, vor putea distra copii intre 3-6 ani. Dar cei mici? Ei, oferiti-le jucarii de impins dragute cu figuri caraghioase sa se bucure din plin de plimbari!

Orice comanda de minim 139 lei beneficiaza de transport gratuit la domiciliu!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau