Activitati pentru copii

#martisor #copii #retete de 1 martie

Martisor special pentru copii, de 1 martie

1 martie este o zi speciala pentru copii. Acestia sunt asteptati sa sarbatoreasca aceasta zi intr-un spatiu imens, special dedicat lor. Acolo vor avea parte de ateliere dedicate lor si o multime de alte surprize incantatoare.

 

Pe 1 martie, retailerul polonez SMYK All for Kids deschide un nou magazin, la Baia Mare, ajungand astfel la o retea de 14 magazine in Romania. Cu o suprafata de peste 450 de metri patrati, acesta se inscrie in noua linie de dezvoltare a SMYK All for kids, cu un design orientat catre produs si cu o accesibilitate sporita pentru client.

Cu aeasta ocazie, in perioada 1-3 martie, clientii SMYK All For Kids se vor putea bucura de reduceri de 20% la toate produsele cu pret intreg, dar si de o multime de activitati pentru cei mici: ateliere de facepainting si baloane, tombola cu numeroase premii si multe surprize.

SMYK All for Kids aduce la Baia Mare conceptul "totul sub un singur acoperis", devenind astfel o destinatie de shopping utila pentru orice parinte cu copii intre 0 si 14 ani. in magazinele retailerului polonez acestia vor gasi o gama variata de produse, de la articole de imbracaminte si incaltaminte, dar si accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu Cool Club, pana la articole de puericultura – carucioare, scaune de masina, scaune de masa, cosmetice, patuturi, articole dedicate alaptatului, dar si femeilor insarcinate. De asemenea, un segment important de produse il reprezinta jucariile interactive si educationale, pentru toate varstele, atat apartinand brandului propriu – SMIKI, cat si unor marci globale cunoscute, cum ar fi LEGO, Mattel, Habsbro si altele.

"Baia Mare este unul dintre orasele mari din Romania, un oras dinamic in care ne-am dorit sa fim prezenti de mult timp si ne bucuram ca in 2019 putem inaugura primul magazin SMYK All For Kids aici. Acesta este cel de-al treilea magazin deschis intr-un retail park, dupa Oradea si Bistrita. Designul prietenos, orientat catre client, este unul dintre factorii care au asigurat succesul magazinelor deschise in 2018 si ne bucuram sa aducem imbunatatiri continue si consistente astfel incat orice client, de la cel mai mic la cel mai mare sa se simta in magazinele noastre confortabil si sa gaseasca aici orice isi doreste si are nevoie, fie ca este vorba de articole de imbracaminte de calitate, de jucarii sau articole de puericultura, a declarat managerul general SMYK All for Kids Romania, Sorin Stancu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului