Activitati pentru copii

#scrisori Mos Craciun #mos craciun

Nu i-ai scris lui Mos Craciun? Inca mai ai timp! Scrie-i acum!

Copiii sunt asteptati sa-i scrie lui Mos Craciun in centrele special amenajate de spiridusii voinici ai Mosului. Mai mult, spiridusii ii ajuta pe cei mici sa pregateasca scrisorile si sa le expedieze.

 

Craciunul este momentul colindelor, dar si al faptelor bune, al cadourilor si al dorintelor implinite. Cei mici vor gasi in perioada 14-15 decembrie, in Centrele Comerciale Auchan din Bucuresti un spatiu dedicat unde isi pot scrie dorintele catre Mos Craciun, alaturi de parinti. Cutia postala cu destinatia Polul Nord va fi pregatita de spiridusii Mosului, astfel incat sa poata colecta cat mai multe dorinte.

Spiridusii vor lucra zi si noapte astfel incat scrisorile sa ajunga rapid la Mos Craciun, iar cadourile sa fie pregatite pentru copii. Dorintele lor vor deveni realitate duminica, pe 16 decembrie, cand Mos Craciun in persoana va livra cadourile celor mici, in intervalul 10:00-12:00.

Centrele Comerciale Auchan din Bucuresti se transforma intr-un atelier de scris scrisori pentru Mos Craciun. Copiii cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani din Bucuresti sunt asteptati in zona special amenajata pentru a-i scrie si a-i trimite o scrisoare Mosului. Pentru a primi cadoul de la Mos Craciun, acestia trebuie doar sa se intoarca in Centrele Comerciale din Bucuresti cu partea de scrisoare ramasa la ei.

Programul complet al evenimentului:

  • Scriem Scrisori: 14 – 15 Decembrie > 10:00 – 16:00
  • Il asteptam pe Mos Craciun: 16 Decembrie > 10:00 – 12:00

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele