Activitati pentru copii

# spectacol vacanta #spectacol copii #basme cu cai

O poveste adevarata cu zane, printese si balauri! Unde o poti trai impreuna cu copilul tau

O poveste medievala, cu zane si cavaleri, cai, lupi si fiorosul balaur care scoate foc - pus in scena cu ajutorul unei echipe de actori-cascadori profesionisti este o alternativa perfecta la basmele si jocurile "spuse" de tableta. Spectacolul desprins din paginile unei carti de povesti se joaca intr-o cetate medievala recreata de un grup de oameni mari care inca mai cred in povesti frumoase. 

Verde Imparat, impovarat de ani si de griji, si zorit de balaurul care s-a aciuat in Imparatie, decide sa dea mana fiicei sale si cheile imparatiei aceluia care va castiga turnirul cavaleresc! Un spectacol pentru copii de la 3 la 70 de ani, cu efecte speciale si pirotehnice, cai, cavaleri , domnite si bineinteles cu un balaur! 

Pentru realizarea spectacolului si-au unit fortele 8 cai de film, inclusiv un cal premiat pentru cascadorie in 2014, 15 actori cascadori - toti cu experienta hollywoodiana in filme ca Scorpion King, Cold mountain, The three musketeers, Highlander, etc - pirotehnisti, sunetisti, artisti papusari si nu in ultimul rand personal tehnic.
 
“Propunem o clipă de copilărie adevărată, în compania cailor prieteni, balaurilor din poveste și lumii de basm pe care ne-am strădui să o creăm timp de doi ore pentru ei", explica Valentin Vasilescu, coordonatorul proiectului Basme cu cai.
 

Amplasat în incinta Colloseum Retail Park, “Basme cu cai” aduce astfel pe piața românească de profil, un nou concept de entertainment urban, neconventional și extrem de popular în Europa Occidentală și nu numai.

Balaurul este primul spectacol din ciclul basmelor aplicate în arenă pe care noi le propunem publicului din România. În țări precum Austria, Olanda, Gemania sau Belgia, genul acesta de spectacole este foarte apreciat de public. Ne propunem să-i introducem pe toți cei care vin să ne vadă, într-o lume de vis, plina de mister, cu prințese, cavaleri și balauri, asa cum ne-am obișnuit din foile de poveste ale copilăriei”, a declarat Valentin Vasilescu.

Spectacolul se joaca joia, de la ora 19.00, sambata si duminica de la ora 11.00, cu tribună acoperită, distracție garantată și foarte mult mister. Biletele se pot cumpara de pe www.basmecucai.ro sau de pe www.blt.ro, dar si de la intrarea in locatie, la pretul de 35-50 de lei pentru un copil si 48-70 de lei pentru un adult.

Daca vrei sa castigi trei bilete la acest spectacol minunat (doi adulti + 1 copil), scrie intr-un comentariu la acest articol care este povestea preferata a copilului tau. Poti comenta pana pe 14 august, ora 17.00, iar castigatorul se va anunta pe 14 august, ora 18.00, fiind ales prin tragere la sorti. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau