Activitati pentru copii

#paradisul personajelor #petreceri copii #petreceri

Orice petrecere devine fila de poveste cu Paradisul Personajelor

Atunci cand copiii sunt mici, lumea lor este constituita din vise, dorinta de a-si intalni personajul favorit si de a trai propria poveste magica. Pentru ca acestia sa aiba o copilarie cat mai fericita, ce sa contribuie apoi la consolidarea unei vieti de adolescent, si mai apoi de adult cat mai adecvata, pe www.paradisulpersonajelor.ro sunt disponibile cele mai bune servicii pentru petreceri aniversare si botezuri.

 

Echipa de animatori Paradisul Personajelor este alcatuita numai din tineri talentati, ce reusesc sa intre cu success in pielea personajelor preferate ale micutilor. Acestia ofera numai spectacole de cea mai buna calitate, interpretand diverse roluri si melodii care aduc numai zambete pe chipurile micilor ingerasi.

Care este rolul petrecerilor cu personaje si cum influenteaza acestea dezvoltarea copiilor?

Pentru ca orice eveniment contribuie intr-o masura destul de mare la dezvoltarea copiilor, Paradisul Personajelor reuseste sa impresioneze mereu micutii prin spectacole de calitate. Animatorii sunt constienti de faptul ca tot ceea ce aud si vad acestia le va patrunde in subconstient, de aceea au grija ca tot ceea ce pregatesc sa fie cu rol educativ. In acest fel, copiii nu doar ca vor avea parte de o distractie pe cinste, dar se vor dezvolta si ca personalitate.

  • Ursitoarele magice – unul dintre cele mai apreciate si mult asteptate momente din cadrul unei petreceri de botez este spectacolul pe care il ofera ursitoarele. Venite din lumea povestilor, ursitoarele Paradisul Personajelor transforma orice botez intr-o reusita, prin reprezentarile impecabile ce mentin atentia invitatilor pe tot parcursul spectacolului.
  • Personajele Disney – cele mai indragite personaje din lumea Disney sunt acum disponibile pentru petrecerea micutului. Astfel, parintii pot oferi copilului mult iubit posibilitatea de a-si intalni personajul animat preferat. Atat baieteii, cat si fetitele se pot bucura de spectacole aniversare de poveste cu personaje precum Alba ca Zapada, Ariel, Rapunzel, Belle, Aurora, supereroii Batman, Spiderman si mult indragitele perechi Mickey si Minnie, Tinkerbell si Peter Pan, Clown si Clownita, dar si multe alte personaje iubite.

Echipa de animatori Paradisul Personajelor este cunoscuta pentru abilitatea de a bucura chiar si cel mai morocanos copilas. Daca parintii doresc ca petrecerea copilului sa fie una de neuitat si un factor de influenta decisiv in modul armonios de dezvoltare al acestuia, pe www.paradisulpersonajelor.ro sunt disponibile o serie de servicii care vor completa cu succes orice petrecere.

  • Pentru ca bucuria sarbatoritului sa fie deplina, Paradisul Personajelor ofera posibilitatea achizitionarii unui costum pentru copil identic cu cel al personajului sau favorit la superpretul de 80 de lei.
  • Baloanele modelate si facepainting-ul reprezinta doua dintre atractiile suplimentare de care pot beneficia cei care doresc ca micutii sa calatoreasca pe file de poveste.

De altfel, pe site sunt disponibile variate oferte si pachete, de care pot profita parintii ce doresc ca micutii lor sa aiba parte de o petrecere de poveste. Preturile sunt extrem de accesibile, pentru ca orice copil sa poata avea parte de aniversari de neuitat, de care sa isi aminteasca cu drag mai tarziu.

Cu Paradisul Personajelor orice petrecere se transforma intr-o poveste ce prinde aripi, plina de magie si buna dispozitie. Pe www.paradisulpersonajelor.ro se pot vedea serviciile complete pe care organizatia le pune la dispozitia celor interesati.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau