Activitati pentru copii

#activitati pentru copii #patinuar copii #opera comica #bilete

Patinoarul Copiilor, surpriza iernii pentru cei mici, pregatita de Opera Comica pentru Copii

Opera Comica pentru copii a deschis la inceputul acestei luni un patinoar exclusiv pentru copii. Acesta este amplasat in aer liber, "la gradina", in incinta institutiei.

 

Patinoarul este deschis de luni pana vineri intre orele 15:00 si 20:00, iar in weekend intre 10:00 si 22:00.

Tot in aceasta perioada, Opera Comica pentru Copii organizeaza a treia editie a campaniei J.O.C. (Jucariile Operei Comice), cea mai mare actiune de colectare a jucariilor din Bucuresti, cu scopul de a fi donate copiilor defavorizati de la mai multe scoli speciale, centre de plasament si orfelinate. Bucurestenii care doresc sa doneze o jucarie, o pot face venind la sediul institutiei (Calea Giulesti 16), unde este amplasata o urna-cadou, disponibila publicului zilnic, intre orele 8:00 si 22:00, pana pe 16 decembrie.

Super-productia care incheie anul este spectacolul-mozaic "Poveste de Craciun", in regia lui Cristian Mihailescu. Evenimentul se desfasoara vineri, 16 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Polivalenta si ii are ca invitati pe soprana Felicia Filip, tanara Laura Bretan (Chicago) - castigatoarea concursului "Romanii au Talent" - cunoscuta interpreta Alina Eremia, baritonul Iordache Basalic, prim-solist al Operei Nationale din Bucuresti, prim-balerinii Corina Dumitrescu si Gigel Ungureanu, dansatorul flamenco Lucas Molina (Buenos Aires), violonistul de reputatie mondiala Mario Hossen (Viena), Ionel Tudor Band, Orchestra Simfonica Bucuresti (dirijori Gheorghe Iliuta si Andrei Tudor), alaturi de artistii lirici si balerinii Operei Comice pentru Copii. Biletele sunt disponibile in reteaua bilete.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele