Activitati pentru copii

#tabara nerf #nerf #tabara

Supercadoul de Paste pe care il poti face copilului tau

Mai e putin si Iepurasul bate la usa! Cum ii daruim copilului un cadou care sa-l surprinda, sa-l stimuleze sa se joace si in acelasi timp sa-l ajute sa invete lucruri noi?

Cel mai frumos cadou de Paste pentru parinti este un copil sanatos, activ, plin de energie, bucuros sa petreaca timp cu prietenii si sa invete mereu ceva nou. De aceea, cautam in perioada Sarbatorilor tot felul de jucarii, care mai de care mai atractive, care sa-i distreze si in acelasi timp sa-i educe pe cei mici.

Asa cum copii ne surprind zi de zi cu poznele si cugetarile lor, ce-ar fi daca de Paste le-am face noi o supriza la fel de vesela?

Daruieste-i cea mai tare experienta de vara!

Tabara NERF este cea mai tare tabara de vara pentru copii si prima de acest fel din lume, organizata in premiera in România. Tabara se va desfasura in perioada 21-26 iulie 2016 la Bran, judetul Brasov, si inseamna sase zile de distractie in aer liber pentru copiii cu vârste intre 8 si 12 ani, sub supravegherea atenta a unor coordonatori specializati in comunicarea cu copiii.

in Tabara NERF, micutul tau isi va face o multime de prieteni, va invata multe lucruri utile - explorare montana, prim-ajutor, joaca in echipa, comunicare cu camarazii – si va participa la provocari distractive ca treasure hunt, tragere la tinta, la concursuri de baschet si joaca de-a spionii. Nu in ultimul rând, in Tabara NERF, cel mic va descoperi noi jocuri si jucarii inainte ca acestea sa apara in magazine si va râde cu gura pâna la urechi alaturi de alti copii de vârsta lui.

Cum iti trimiti copilul in Tabara NERF?

De Paste, cumpara-i micutului tau un blaster NERF cu abtibild de campanie. Pastreaza bonul fiscal, inscrie codul pe www.tabaranerf.ro si acumuleaza minim 200 de puncte. Poti câstiga un loc dublu pentru copilul tau si un prieten de-al lui in Tabara NERF, plus 500 de premii instant: blastere si echipamente NERF noi-noute.

Pe lânga bucuria de a primi un blaster nou de Paste, micutul are sansa sa traiasca cea mai tare aventura in vacanta de vara!

Iepurasul s-a pus in miscare pentru superdistractie! Hai si tu!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele