Activitati pentru copii

#activitati copii #tabara #vacanta #diverta

Tabara de vacanta cu activitati distractive pentru copii in Diverta din Piata Romana

Dragi parinti si dragi copii, ne-am gandit sa ne distram impreuna in aceasta vara! In saptamana 20 - 24 iulie va pregatim o gramada de ateliere frumoase chiar in centrul orasului, la magazinul Diverta din Piata Romana, nr. 5 (langa ASE).

In fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 18:00 si 20:00, vom avea ateliere de lectura si jocuri creative, vom invata sa confectionam elemente decorative si multe altele!

Costul taberei este 350 lei si include un pachet de carti speciale, dedicate copiilor.

Pentru inscriere acceseaza link-ul de AICI

Ce facem luni? La prima intalnire echipa Talent Center va invita sa vorbiti despre sentimentele voastre. Citim din cartea ecranizata „intors pe dos” despre bucurie, tristete, dezgust, frica, furie si ne distram cu „lectura alambicata”. Printre jocuri veti mai regasi jocul numelor si al palariilor, iar la final pregatim cadouri pentru parinti.

Ce facem marti? Ne imprietenim cu dragii nostri prieteni necuvantatori: cateii. Invatam cateva tehnici de dresaj, construim un catel din origammi si citim din „Enciclopedia pentru toti copiii” ca sa fim pregatiti sa recunoastem rasele de caini si nu numai.

Ce credeti ca facem MIERCURI? Ne exersam abilitatile artistice invatand cele mai spectaculoase tehnici de pictura. Apoi, ne imaginam ca suntem actori, cantareti, doctori, scriitori si invatam jocul meseriilor. La final ascultam sunetul viorii in interpretarea unui invitat special.

Incet, incet am ajuns si la ziua de JOI. Citind din „Atlasul lumii pentru tineri exploratori” vom face o calatorie in jurul lumii pentru a observa diferentele dintre culturi si ne vom imagina cum ar fi planeta noastra daca am dormi 100 de ani. La final, povestim despre reciclare si invatam sa confenctionam obiecte din sticle de plastic.

VINERI discutam despre caietele de amintiri si jurnale inspirandu-ne din doua carti care tocmai au iesit din tipar: „Star Wars. Jurnal de rebel” si „Violetta. 3 ani impreuna”. La final, decidem cum identificam o carte potrivita varstei fiecarui copil si ne punem dorinte jucandu-ne „balonul cu dorinte”.

Organizatori: Litera Mica si Talent Center. Detalii la adresa alexandra@talentcenter.ro.
Gasesti mai multe detalii si in evenimentul creat pe Facebook!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau