Activitati pentru copii

#tabara copii #activitati copii #tabara

Tabara pentru copii si parinti, locul in care cei mici se pot distra in voie

Iti doresti sa-ti trimiti copilul in tabara insa nu ai curaj sa il lasi singur? Poti opta pentru taberele care iti permite sa ii insotesti pe cei mici, pe toata perioada sejurului.

Taberele create special pentru parintii cu copii cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani au ca scop principal construirea unei relatii frumoase intre copii si parintii, punand accent pe modul in care acestia interactioneaza si se dezvolta impreuna.

In cadrul taberei, ara copiii cat si parintii vor participa la activitati care ii vor ajuta sa-si dezvoltate perceptia si modul de gandire, vor invata prin joc sa observe si, din observatori, sa devina participanti activi. Tabara incurajeaza, prin joc si experiente, ca autocunoasterea, intelegerea, sinceritatea, curiozitatea, rabdarea, dialogul sa devina motoare ale vietilor voastre.

Atat copii, cat si parintii, vor participa impreuna la ateliere practice si experientiale, cu multa joaca si activitati creative precum: origami, teatru, improvizatie, board games sau treasure hunt.

Mai mult, un bucatar cu experienta va gati feluri de mancare echilibrate din punct de vedere nutritional si va tine cont de toate preferintele voastre.

Taberele KaleidosCopil au loc la Moieciu de sus, in perioadele 22-25 iulie, 28-31 iulie si 2-5 septembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Sfatul expertului