Activitati pentru copii

# mirunette #tabere mirunette #vacanta #marea britanie #tabara copii

Top 5 tabere internationale pentru vara 2013. Ultimele locuri disponibile!

Marea Britanie ofera foarte multe programe de tabere internationale pentru copii, iar pe cele mai bune le-a ales Mirunette International Education (click aici pentru a vedea oferta de tabere mirunette.ro). Ceea ce intr-adevar este cel mai mare plus al Mirunette il reprezinta faptul ca organizarea taberelor pentru copii se bazeaza pe urmatoarele elemente extrem de importante pentru parintii care doresc sa isi trimita copiii in tabere in strainatate:

  • Taberele Mirunette sunt alese cu grija, vizitate si analizate pana in cel mai mic detaliu de catre consilierii educationali ai companiei;
  • Copiii aflati in tabere sunt in perfecta siguranta si beneficiaza de ajutorul si supravegherea unui staff britanic extrem de bine pregatit 24/24h;
  • Un alt aspect important este reprezentat de programul taberelor; Mirunette are cei mai buni parteneri – organizatori britanici de tabere internationale! Astfel, pe timpul taberei de 2 saptamani, se asigura un mod de viata placut, prietenos si confortabil, mancare variata, pentru toate gusturile, programe educationale de cea mai inalta calitate si cursuri de perfectionare a limbilor straine, programe interesante de dezvoltare personala pentru copii (excursii, activitati culturale, creative, sportive, concursuri si evenimente tematice).

 

Tehnici originale si practica limbilor straine

Unii parinti (ai caror copii nu au experimentat inca o tabara in strainatate) se intreaba cat de important si interesant poate fi un astfel de program educational si de recreere pe timpul vacantei de vara.

Mirunette International Education poate fi raspunsul la intrebarile dvs. Taberele de vara ofera un beneficiu important pentru viitorul copiilor: invatarea si exersarea limbilor straine intr-un mediu natural, cu staff britanic, dar si cu sute de copii veniti din intreaga lume! Astfel, in primul rand implicarea copiilor la cursurile de engleza, precum si activitatile desfasurate in campus se bazeaza pe imbunatatirea vocabularului de limba engleza.

De asemenea, foarte importanta este comunicarea informala cu colegii de tabara, cu membrii staff-ului. Este important de stiut ca fiecare copil detine din tara propriul bagaj de cunostinte de limba engleza, unele aflate in mod pasiv, altele active. Astfel, activarea vocabularului pasiv si memorarea de cuvinte noi in engleza prin asocieri situationale si emotionale, aspect care nu pot fi realizate – spre exemplu – la orele standard din scolile romanesti.

Top 5 tabere internationale in Anglia, cu locuri disponibile

Tabere Juniori

Tabara limba engleza OXFORD – Headington School

Tabara limba engleza BRISTOL - Clifton College

Tabara limba engleza BRIGHTON – Plumpton College

 

Tabere Tineri

Tabara limba engleza LONDRA – Docklands

Tabara limba engleza OXFORD – Brookes Univ

Alegeti pentru copiii dumneavoastra cea mai buna optiune pentru petrecerea vacantei de vara! Consilierii educationali Mirunette va vor ajuta sa alegeti tabara potrivita pentru copiii dvs!

Mirunette International Education - Bd. Pache Protopopescu Nr. 81, Et.1, Sector 2, 021408, Bucuresti

Tel. 021 210 16 02 / 0723 606 633 / 0735 159 626 / Fax. 021 210 16 03 / E-mail: office@mirunette.ro

Web: www.mirunette.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului