Activitati pentru copii

# PIA din trupa PAM PAM # PIA #weekend copii #eveniment

Unde mergem in weekend: intalnire cu PIA din trupa PAM PAM, workshop de igiena orala, jocuri si premii

Duminica, 10 iunie, copiii, dar si parintii sunt invitati sa se distreze si sa relaxeze intr-un cadru prietenos, cu ocazia evenimentului special dedicat copiilor Kids Play & Fun – editia a treia.

Programul evenimentului care are loc la Hotel Caro – Sala Eminescu Str. Barbu Vacarescu, nr 164 A, Bucuresti, este interesant si interactiv pentru copii:

intre orele 10:30-11:00 distractia va fi maxima, copiii se vor intalni cu personaje din povesti, se vor juca si vor participa la concursuri cu premii.

in intervalul 11:00-13:00, sunt invitati sa cunoasca trei medici stomatologi de la clinica iDentity, mascota raton Elgydium si Sparkly – antrenorul de periaj dentar, pufos si prietenos care ii vor invata copiii cum sa fie mereu cu zambetul pe buze.

Cei mici se vor intalni apoi cu PIA din trupa PAM PAM, alaturi de care vor canta si dansa pe cele frumoase melodiii.

Urmeaza o prezentare de moda a celor mai noi colectii ale verii expusa de Scoala de modeling si talente IT KIDS.

Clovnita Pimpinela de la scoala de circ Funny Circus ii va distra apoi pe cei cu jonglerii cu mingiute si esarfe colorate.

Fotografii minunate cu personaje indragite si artisti invitati, autografe, toate vor avea loc intr-o atmosfera animata de zambete si voie buna!

Cele mai frumoase premii vor fi castigate la Tombola verii!

Surpriza evenimentului: fiecare copil primeste un cadou din partea organizatorului.

Eveniment cu o durata de 2 ore si jumatate, recomandat copiilor cu varste intre 2-10 ani.

Pret bilet: 15 RON (adult sau copil)

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Sursa foto:  Hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele