Activitati pentru copii

#copil manierat #fii atent la maniere #copil #educatie #maniere

Vrei sa ai un copil manierat? Iata ce trebuie sa faci

Vrei sa ai un copil manierat, care sa se comporte disciplinar in societate? Programul "Fii atent la maniere!" iti vine in ajutor. Proiectul promoveaza educatia in randul copiilor.

 

Proiectul "Fii atent la maniere!" a fost initiat de Colegiul Economic "Costin C. Kiritescu", in cadrul Parteneriatului Civic pentru Educatie, constituit prin Hotararea Consiliului General al Municipiului Bucuresti in 2014 si este sustinut de Primaria Sectorului 6, prin Centrul Cultural Sector 6.

Proiectul se desfasoara in perioada 02.11.2015 - 27.11.2015, cand vor fi organizate workshopuri si mese rotunde pe tema bunelor maniere, vor fi realizate costume si puse in scena momente artistice si vor fi realizate desene tematice expuse, ulterior, in cadrul unei expozitii in spatiile Primariei Sectorului 6.

Aproape 700 de elevi, 60 de profesori si 60 de parinti sunt implicati in proiectul "Fii atent la maniere!".

Asociatia Institutului Roman de Psihologie Integrativa si 11 institutii de invatamant din Municipiul Bucuresti sunt parteneri ai proiectului mentionat.

Primaria Sectorului 6, prin Centrul Cultural Sector 6, alaturi de Colegiul Economic "Costin C. Kiritescu", continua astfel, seria proiectelor care promoveaza educatia, alaturi de alte proiecte precum o’Scar – scoala Comerciala Austriaca din Romania si Targul International al Firmelor de Exercitiu.

O’Scar ofera elevilor posibilitatea de a se forma ca profesionisti in meseria de comerciant – vanzator, iar Targul International al Firmelor de Exercitiu reprezinta un concept didactic, o serie de competitii la care elevii au putut evalua activitatea firmelor de exercitiu asemeni oamenilor de afaceri.

Sursa foto: savoirvivre.ro

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion: Socul anafilactic la caine si pisica

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion, medic veterinar

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.