Activitati pentru copii

#amenajari locuri de joaca # locuri de joaca copii #locuri de joaca

Waterboyz – Amenajari locuri de joaca

Joaca este activitatea cu care copii isi consuma energia si prin intermediul careia isi ocupa intregul timp liber. Jocul este indispensabil dezvoltarii si educarii copilului, fiind o activitate ce le ofera celor mici ocazia de a invata, de a cunoaste lumea care il inconjoara si de asemenea, de a invata sa se cunoasca pe el insusi, evoluand in ritm propriu. Jocul este limbajul copilului, iar jucariile sunt cuvintele lui, jucariile fiind benefice atat pentru dezvoltarea motricitatii, pentru dezvoltarea creativitatii si imaginatiei, pentru dezvoltare intelectuala si senzoriala si bineinteles, pentru distractie.

 

Exista o serie de jocuri si jucarii pe care fiecare copil le detine si cu care se joaca acasa, ins aputem spune cu siguranta ca locurile de joaca sunt de departe preferatele lor deoarece acestea reprezinta o lume doar a celor mici, in care acestia se pot desfasura in voie, in deplina siguranta, profitand de numeroasele variante de jocuri existente.

Din dorinta de a le oferi celor mici cat mai multe variante de distractie, cei de la Waterboyz va ofera locuri de joaca modulare cu o serie de echipamente gonflabile, curse cu obstacole, bile de mers pe apa, tobogane, trambuline, etc., perfecte pentru a-ti distra copiii, indifferent de sezon.

Waterboyz este o companie din Constanta, infiintata in anul 2011, reprezentata de oameni profesionisti, care se ocupa indeaproape de tot ceea ce presupune activitati distractive astfel incat sa le ofere copiiilor spatii de joaca in care sa-si creeze propriul univers, locuri menite sa le ofere distractie alaturi de cei de varsta lor. Waterboyz va pune la dispozitie o gama vasta si variata de produse si servicii precum: amenajari locuri de joaca de interior si exterior, echipamente pentru targuri si balciuri, patinoare sintetice, echipamente complete de realitate virtuala, echipamente de aqua fitness, aventura parc, casa groazei, carusele, trenulete si alte echipamente electrice de interior si exterior, laser tag, echipamente gonflabile de orice tip, cinema 9d, etc.

Daca planurile dumneavostra de viitor includ deschiderea unui business in domeniul locurilor de joaca, atunci Waterboyz sunt cei cu care trebuie sa luati legatura. Pe langa faptul ca in produsele lor exista si serviciul de amenajari locuri de joaca, acestia va pot oferi consultanta si daca aveti proiect pe fonduri europene. Nu stiti care sunt pasii d eurmat pentru elbararea unui astfel de proiect, ce produse sa alegeti? Waterboyz sta la dispozitia oricarui antreprenor ce doreste sa porneasca o afacere in domeniul locurilor de joaca, oferind sprijin in fiecare dintre pasii de urmat: consultant, proiectare, executie, montaj.

Locurile de joaca gonflabile reunesc tipuri de activitati care nu le permite celor mici sa se plictiseasca. Sunt locuri de joaca pretabile atat la interor cat si la exterior, nelipsite fiind topoganele gonflabile, peretele de catarare, curse cu obstacole, etc.

De asemeena, daca clientul doreste poate opta si pentru varianta ca Waterboyz sa amenajeze locurile de joaca de la A la Z si clientul sa preia intreaga afacere la cheie. Sunt multe elemente pentru care puteti opta la amenajarea unui loc de joaca de interior sau exterior, iar Waterboyz vi le poate oferi pe absolut toate.

Seriozitatea si profesionalismul sunt ceea ce recomanda aceasta firma, precum si calitatea si siguranta produselor pe care vi le pune la dispozitie.

Ii puteti contacta la numarul de telefon 0724.547.343 sau la adresa de e-mail: waterboyz.romania@gmail.com. Pentru a vizualiza toate produse de care dispun, plus gama de servicii oferite, vizita-ti site-ul https://waterboyz.ro/.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului