Nasterea

#asistare la nastere #Jacee #Jacee Dellapena #viral #frate #nastere

A asistat la nasterea fratelui sau la varsta de 12 ani! Imagini emotionante

Jacee Dellapena, o fetita in varsta de doar 12 ani, din Jackson, Mississippi, a devenit populara in intreaga lume dupa ce si-a adus fratele pe lume. Aceasta a asistat si chiar a ajutat medicii la nasterea copilului. Imaginile cu Jacee, coplesita de emotii, au devenit rapid virale.

Jacee si-a dorit foarte mult sa asiste la nasterea fratelui sau, iar dupa indelungi discutii, parintii acestia au fost de acord cu decizia tinerei. Adolescenta a fost alaturi de mama sa tot timpul pana in momentul nasterii, iar odata ajunse in sala de nasteri, copila a fost dezamagita deoarece masa era prea inalta si nu putea sa vada.

Atunci, medicul care a asistat la nastere a intrebat-o daca nu vrea sa il ajute, iar Jacee a acceptat cu enuziasm. Aceasta a fost imbracata in hainele medicilor si a asistat plina de emotie la nasterea fratiorului ei. Cand acesta a venit pe lume, micuta nu si-a mai putut stapani lacrimile de bucurie si de uimire.

Doctorul a ghidat adolescenta si i-a explicat intreaga procedura, in timp ce tatal a capturat fotografii emotionante cu intregul moment din salonul spitalului din Mississippi. Tanara s-a implicat in intregul proces. Ba chiar a taiat bebelusului cordonul ombilical, sub atenta supraveghere a cadrelor medicale.

"Chiar l-am adus pe lume, doctoral m-a lasat sa scot afara bebelusul. Nu aveam cuvinte, m-am jucat de multe ori de-a doctorita, dar asta a fost pe bune, a fost real. Am fost foarte stresata, dar a fost cel mai frumos moment din viata mea", a declarat Jacee, conform Mirror.

Surse foto: wowbiz.ro, spynews.ro, click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului