Nasterea

#cristina budea #parcare spital #nastere Olanda #nastere #spital

INCREDIBIL! O romanca a nascut in parcarea unui spital din Olanda

Scene incredibile s-au petrecut in Olanda. O romanca in varsta de 37 de ani a ajuns sa nasca in parcarea unui spital din Olanda. Din fericire, atat mama cat si fetita sunt sanatoase. 

 

Cristina Budea, o romanca de 37 de ani, a nascut pe asfaltul unei parcari  a spitalului MCL din Olanda. Totul s-a petrecut acum trei saptamani, insa abia acum mamica a vorbit despre momentul in care a nascut.

Cristina Budea le-a povestit jurnalistilor olandezi ca era 1 noaptea in momentul in care i s-a rupt apa si a simtit contractii puternice. Ajutata de sot si-a facut bagajul de maternitate si au plecat catre spital. Ajunsa in curtea spitalului totul s-a precipitat si a venit pe lume fetita acesteia. Femeia nu a mai avut timp sa ajunga in incinta spitalului.

”Dintr-o data s-a intamplat atat de repede, incat am simtit deja capul. A fost atat de ireal, de parca ma priveam de la distanta. M-am gandit: nu se poate sa fie adevarat! Ca si cum nu as fi platit pretul“, a povestit Cristina presei locale, scrie Antena 3.

Sofia Alexandra, cum a fost botezata fetita, este cea de-a doua fiica a cuplului. 

Surse foto: pexels.com, lc.nl

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nasterea

Sfatul expertului

Sfatul expertului