Nasterea

# ani diferiti # pereche de gemni #gemeni #nastere

Pereche de gemeni, nascuti in ani diferiti: “o probabilitate de unu la doua milioane”

Un caz extrem de rar a avut loc in SUA. O femeie a dat nastere unei perechi de gemeni, in ani diferiti.

Cazul a facut rapid inconjurul lumii, iar reprezentantii spitalului au declarat pentru presa ca acest caz este unul extrem de rar in lume, precizand ca probabilitatea ca acest lucru sa se intample este de unul la doua milioane.

O femeie din statul american California a nascut gemeni in doi ani diferiti dupa ce copiii sai au fost adusi pe lume la distanta de cateva minute in noaptea de Revelion. Cei doi bebelusi s-au nascut la Centrul Medical Natividad din Salinas, fiica familiei nascandu-se la 15 minute dupa baiat.

“Natividad a salutat-o pe Aylin Yolanda Trujillo ca primul bebelus al lui 2022”, au anuntat reprezentantii spitalului pe Twitter, precizand ca „fratele ei geaman, Alfredo Antonio Trujillo s-a nascut cu 15 minute mai devreme, vineri, pe 31 decembrie la ora 23:45, ceea ce inseamna ca zilele lor de nastere cad intr-o zi, luna si an diferit - o probabilitate de unu la doua milioane!”, relateaza HotNews.ro.

“Mi se pare uimitor sa ma gandesc ca gemenii au zile de nastere diferite. Am fost surprinsa si fericita ca ea s-a nascut la miezul noptii.”, a afirmat mama copiilor.

Si medicii au fost uimiti si incantati de aceasta intamplare. Dr. Ana Abril Arias, unul din medicii care au luat parte la nastere, a declarat ca “a fost una din cele mai memorabile nasteri” din cariera sa.

Nu este singurul caz de gemeni nascuti in ani diferiti

Acesta nu este singurul caz de gemeni nascuti in ani diferiti. Un alt caz similar a avut loc tot in America, in urma cu doi ani.
O pereche de gemeni s-a nascut la o distanta de 30 de minute unul fata de celalalt intre 31 decembrie 2019 si 1 ianuarie 2020, ceea ce inseamna ca ei s-au nascut in zile, luni, ani si decenii diferite.

 

FOTO: tuko.co.ke

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului