Nasterea

#carucioare ieftine #carucioare #carucioare copii

Unde gasesc carucioare copii ieftine si bune?

Carucioare copii ieftine - descoperiti cele mai bune oferte alaturi de cateva sfaturi rapide pentru o selectie inspirata de la evoMAG.

 

Carucioarele pentru copii sunt esentiale pentru a va bucura de libertate de miscare alaturi de un cel mic. Daca intentionati sa iesiti din casa cu juniorul, cu siguranta veti putea profita la maximum de flexiblitatea si confortul oferite de caruciorul ales... oricare ar fi el.

Cu toate acestea, daca vreti sa cumparati azi un carucior copii, din fericire aveti multe optiuni la dispozitie si puteti plusa la capitolele de confort (pentru copil si pentru dumneavoastra), compactibilitate, practicitate, versatilitate. Un lucru este aproape sigur: caruciorul va fi unul din cele mai intens folosite produse pe care le cumparati copilului in primii sai ani de viata, alaturi debalansoare si leagane, jucarii lego, masinute electrice, papusi si accesorii pentru camera copilului.

Cei mai multi parinti folosesc carucioare copii in numeroase imprejurari - pentru a iesi la plimbare in parc, pentru a merge la cumparaturi, targuri sau festivaluri stradale si chiar atunci cand pleaca in calatorie la mare, la munte sau la bunici.

Carucioare copii - filtre rapide

In general cand vreti sa cumparati un carucior pentru viitorul copil veti putea folosi cateva filtre pentru a ajunge mai rapid la ceea ce va intereseaza de fapt:

  • exista carucioare pentru baieti, fete sau unisex - in general daca aveti preferinta pentru o culoare sau o combinatie de culori ar trebui sa gasiti usor ce va intereseaza
  • puteti selecta numarul de roti - in general 3, 4 sau 8 pentru carucioarele standard sau pentru gemeni si tripleti
  • greutate recomandata - puteti alege intre carucioare usoare si compacte (carucioare nou nascuti) care suporta pana in 15 kg, sau modele mai solide pregatite pentru o greutate de pana in 20 (maxim 25 kg). Unele carucioare gemeni sunt proiectate sa tina chiar si o greutate de pana in 45 de kg. Este important ca atunci cand luati in considerare greutatea recomandata sa nu va raportati doar la cate kg poate avea un copil sau pana la ce varsta a copilului doriti sa-l utilizati. Uneori s-ar putea sa considerati ca este util sa mai asezati o geanta, o geaca sau un rucsac in spatiul pentru depozitare.
  • sistemul de pliere tip carte. O alta caracteristica importanta are legatura cu mecanismul de pliere. Cu toate ca azi cam toate carucioarele disponibile pe piata se pot plia usor pentru a intra in portbagajul masinii sau pentru a fi depozitate facil pe balcon, uneori modul in care se realizeaza compactarea poate face diferenta. Mai mult retineti ca nu orice carucior copii pliat intra in orice portbagaj de masina!
  • constructie. Pe masura ce veti vizualiza mai multe carucioare copii veti putea face distinctia intre modelele mai lejere si cele mai robuste. In general este bine ca indiferent de preferinte sa va asigurati ca modelul are o constructie buna. Acest lucru se observa din calitatea materialelor folosite, dimensiuni (exista si exceptii), mecanismul de ajustare a spatarului, siguranta franelor, caracteristica de pivot a rotilor din fata etc.
  • alte caracteristici utile: sunt cateva particularitati la care s-ar putea sa tineti atunci cand cumparati un carucior pentru copii. Este normal. In primul rand un carucior potrivit trebuie sa se potriveasca stilului dumneavoastra de viata. Daca obisnuiti sa mergeti des cu masina in parc asigurati-va ca il puteti aseza in portbagaj fara probleme. Daca va veti ocupa in general singur(a) de copil (lucru care se intampla adesea; rareori parintii ies doar impreuna cu cei mici - mai ales cand trec de primul an de viata) asigurati-va ca alegeti un carucior cu sistem de pliere sigur (eventual cu sistem de blocare) si facil (de exemplu sa-l puteti plia cu o mana, sa fie prevazut cu maner ca sa-l transportati asemenea unui troler sau sa aiba o centura de transport ca sa va asigurati ca aveti mainile libere pentru copil in anumite circumstante). Modelul tip umbrela va poate ajuta si nu prea - cele mai noi carucioare au un sistem mai practic cu prelate parasolare si huse ploaie. In general acestea sunt detalii care pot face diferenta.

Cat costa cele mai ieftine carucioare copii?

Cele mai ieftine carucioare copii costa pana in 600 de lei.

Cel mai ieftin este caruciorul practic Sport U-Grow UBGY-BP cu roti duble (Maro/Roz) care costa 199.99 lei. Are cos de cumparaturi, suport pentru picioare, se poate plia si sustine o greutate de pana in 13 kg. Chiar daca producatorul spune ca poate fi folosit de la 0 ani, trebuie sa stiti ca acest model nu este recomandat pentru nou-nascuti. Este util pentru copiii de minim 6 luni care stau bine in sezut.

Tot in categoria celor mai ieftine carucioare copii includem modelul U-Grow UGPC-BLU (Albastru inchis - culoarea poate sa difere in functie de preferinte), cu tavita, suport de cumparaturi si pahare care costa 292 lei, precum si varianta KIDSCOM Elegant (Alb) la 349 lei, cu suport pentru cap, suport reglabil pentru picioarele copilului si husa de iarna.

  • Carucior copii JUJU I Love My Parents JU4098 (Albastru/Negru), cu maner reversibil = 520 lei

Acesta carucior cu maner reversibil juju este ceva mai solid si poate sustine o greutate pana in 15 kg. Practic si comod, il puteti utiliza indiferent de sezon. Caracteristica de reversibilitate a manerului este extrem de utila pentru ca va permite sa plimbati bebelusul atat cu fata spre dumneavoastra, cat si cu fata spre exterior. Veti observa cat de mult conteaza acest lucru pentru copil: uneori are dispozitie de a admira ce se intampla in jurul lui, iar alteriori vrea doar sa va stie acolo, in fata lui.

Acest model prezinta si alte avantaje: centura de siguranta cu prindere facila in 5 puncte, suspensie roti pentru deplasare confortabila (lucru deosebit de important avand in vedere coloana fragila a copilului mic), 3 posibilitati de inclinare a spatarului, tavita si suport pahare. Mecanismul de pliere este simplu - cu toate acestea daca aveti o masina cu un portbagaj mai ingust va recomandam sa luati in considerare dimensiunile caruciorului in modul pliat. De altfel, acest lucru este valabil pentru orice model.

  • Carucior copii Sport U-Grow UGST-5P (Violet/Negru) = 589 lei - transport gratuit la evoMAG

Caruciorul sport U-Grow UGST-5P este unul din cele mai ieftine si bune modele pe care le puteti achizitiona. Raportul calitate - pret este bun pentru ca are cateva functii si caracteristici excelente. In primul rand atrage atentia prin constructia foarte solida - are un cadru din aluminiu eloxat, foarte rezistent impotriva zgarieturilor. In acest mod va veti putea bucura de un produs prezentabil, curat si aspectuoas pe toata perioada de utilizare. Constructia de calitate este completata de suspensiile pe roti plus o componenta suplimentara de suspensie in partea din spate.

Sistemul de pliere tip carte este foarte simplu - chiar si mamele fara indemanare tehnica deosebita vor putea compacta caruciorul cu o singura mana. In plus, sistemul de pliere dintr-o miscare, doar cu o mana este util mai ales atunci cand copilul este mic si trebuie tinut in brate cu mana cealalta. In modul pliat se sustine singur si poate fi tras asemenea unui troler cu maner ajustabil.

Din punct de vedere al confortului pentru copii, luati in considerare centura de siguranta in 5 puncte, copertina inclusa in pachet pentru a-l feri pe cel mic de vant si de razele soarelui in timpul verii si fereastra transparenta prin care il puteti verifica in orice moment fara sa opriti sau sa intoarceti caruciorul.

Conform specificatiilor producatorului, acest carucior copii este recomandat pana la 3 ani si pentru o greutate maxima de 15 kg.

Carucioare copii ieftine - pana in 850 lei

  • Carucior copii Britax HOLIDAY Aqua Green, 0 - 15 kg (Verde), sistem de pliere tip carte si spatar reglabil = 804 lei

Cu o combinatie practica de nuante: verde marin si negru, acest carucior propus de Britax ofera copilului si parintilor mai multe avantaje. Britax ramane unul din cele mai apreciate branduri de carucioare si alte produse de transport (inclusiv scaun auto copii, inaltator auto si scoica auto) dedicate copiilor. Seria HOLIDAY este disponibila in mai multe combinatii de culori, dar cea Aqua Green se potriveste atat baietilor, cat si fetitelor.

Modelul este destul de popular in randul parintilor care nu au ezistat sa-si exprime opinia si multumirea fata de el, dupa ce l-au cumparat si l-au testat. In general parintii apreciaza versatilitatea sa, usurinta de transport si depozitare.

Cu toate ca la prima vedere pare destul de firav, caruciorul are un cadru solid sustinut de 8 roti (nu 4, asa cum veti intalni la modelele mai putin solide). Se pliaza simplu tip carte intr-o forma compacta, usor de manevrat si transportat. Nu trebuie sa va faceti griji ca se poate extinde in timp ce il mutati sau in apropierea copilului pentru ca are un sistem de blocare.

Este prevazut de asemenea cu o centura de transport peste umar, pentru a avea ambele maini libere pentru copil. Acest lucru poate fi foarte important mai ales daca preconizati ca veti iesi adesea singur(a) cu copilul din casa.

Britax acorda de asemenea o atentie deosebita confortului copilului: de aceea scaunul are insertii cu panouri din plasa care impiedica transpiratia si permit o buna respiratie a corpului. Vara nu trebuie sa va ingrijorati daca razele puternice ale soarelui v-au prins la plimbare - trebuie doar sa desfasurati copertina parasolara. Adaugati la toate acestea centura de siguranta usor de ajustat, capacitatea de pivot a rotilor frontale, manerul moale si placut la atingere, anvelope fara risc de perforare, suspensie pe roata frontala pentru o plimbare lina indiferent de calitatea terenului.

HOLIDAY Aqua Green masoara 74 x 43 x 101 in modul deschis si 43 x 24 x 60 in modul pliat. Cantareste 5 kg. Faceti masuratorile necesare pentru a va asigura ca se incadreaza stilului dumneavoastra de viata - mai ales daca obisnuiti sa calatoriti des cu masina (verificati dimensiunea portbagajului) sau poate chiar cu avionul (verificati daca se incadreaza la bagaje de mana).

Din fericire si parintii gemenilor se pot bucura de toate avantajele enumerate mai sus in dreptul modelului Britax Holiday. Producatorul reia constructia, de data aceasta pe format dublu - Britax HOLIDAY DOUBLE Aqua Green.

Si pentru ca am atins acest subiect, va propunem sa aflam in continuare care sunt cele mai ieftine si bune carucioare copii pentru gemeni.

Carucioare gemeni in oferte speciale

  • Carucior gemeni Britax Ironman Duallie BOB (Galben) = 636 lei

Iata un model care iese putin din tiparele clasice ale carucioarelor duble, prin designul ultra-modern, extrem de vesel si energic -pretabil atat pentru fetite, cat si pentru baieti de la 6 luni. Caruciorul are 3 roti mari (una pe fata si doua pe spate) si o combinatie predominant galben plus negru si bleumarin. Este unul din cele mai solide carucioare copii, pentru ca poate sustine o greutate de pana la 45 de kg (lucru mai putin obisnuit chiar si pentru alte carucioare duble normale). Acest lucru se datoreaza in mare parte rotilor inovatoare, un pic supradimensionate si foarte solide.

Produsul cantareste 15.3 kg si masoara 139 x 102 x 75 cm. Include urmatoarele accesorii in pachet: tavita pentru gustarea gemenilor, huse ploaie pentru momentele cand v-a prins ploaia in parc si o aparatoare impotriva razelor suparatoare ale soarelui. Pentru un plus de confort, spatarul se poate regla pe doua trepte.

  • Daca sunteti in cautarea unui carucior dublu ieftin pentru gemeni/ gemene acest model poate fi unul potrivit. Urmatorul model pe care il puteti lua in calcul este cel despre care am amintit putin mai sus, din seria Holday de la Britax - Carucior gemeni copii Britax HOLIDAY DOUBLE Aqua Green, 0 - 15 kg (Verde), roti pivotante = 1233 lei.
  • Carucior copii Britax B-Agile Double Black Cosmos (Negru) sau Britax B-AGILE DOUBLE Steel Grey = 1946 lei.

Ambele variante de culori reprezinta modele clasice si practice pentru transportul gemenilor, fetite sau baieti. Suporta maxim 15 kg, are roti pivontante pe fata pentru manevrare facila si frana pe rotile din spate. Pentru ca dimensiunile sunt importante, luati in considerare faptul ca modelul masoara 1050 x 1040 x 780 mm in format deschis si se poate reduce la 780 x 720 x 310 mm in format inchis. Cantareste putin peste 13 kg si include o bara de protectie care se poate detasa atunci cand cei mici cresc si nu mai este nevoie de ea sau pentru a-i aseza/ ridica mai usor.

Capotina superioara ii fereste pe cei mici de soare, iar in cosul de cumparaturi puteti aseza diverse lucruri pentru o plimbare sau deplasare mai confortabila.

Cat costa cele mai scumpe carucioare copii?

  • Carucior copii Britax Go Cool Berry carucior ultracompact (Mov-Alb), carucior transformabil = 2842 lei
  • Carucior copii Britax Affinity 2 White = 2162 lei - stoc limitat la evoMAG

Toate ofertele prezentate mai sus fac parte din oferta evoMAG. Tot aici gasiti scaune auto copii, jucarii bebelusi, scaune de masa, ghiozdane si trolere pentru gradinita si scoala.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Cum alegi data perfecta pentru nunta ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare