Sarcina

# neplaceri #sarcina #lenjerie intima #sforait #haine #gravide

6 lucruri mai putin sexy despre sarcina

De cele mai multe ori, sarcina este un lucru foarte placut atat pentru tine, cat si pentru sotul tau. Te gandesti ca aduci pe lume o noua viata, te bucuri de rasfatul acordat unei femei gravide, unde mai pui ca si libidoul tau capata proportii de nestavilit. Si totusi, in cele 9 luni se intampla si lucruri mai putin placute, peste care trebuie sa inveti sa treci, altfel viata ta va deveni insuportabila. Iata 6 lucruri mai putin "sexy" despre sarcina.

1 Nu mai suporti sutienul

Sanii tai se maresc pe zi ce trece, iar sutienele normale nu te mai incap. O solutie este sutienul special pentru alaptat, care este oricum mult mai confortabil decat cel de zi cu zi, iar atunci cand il pui nu te mai simti incorsetata.

2 Sforai

Un sfert dintre femeile gravide se confrunta cu sforaitul, in special in trimestrul al doilea si al treilea de sarcina, asa ca nu te impacienta daca si tu faci parte dintre ele. Incearca sa dormi cu capul ridicat, pentru a-ti usura respiratia.

3 Nu te mai incap hainele

Desi benefic pentru bebelusul tau, faptul ca iei in greutate cu siguranta iti creeaza destule neplaceri. Una dintre acestea este ca trebuie sa uiti de garderoba actuala si sa incepi sa-ti cumperi haine pentru gravide. Da, pana si lenjeria intima te va strange, nu mai vorbim de blugi sau altceva.

4 Ai mancarimi

Daca inainte nu stiai ce este aia o mancarime, acum iti vine sa te scarpini peste tot. Ai pe corp niste bubite mici rosii, care te mananca si iti vine sa le smulgi cu totul de pe tine numai sa scapi de ele. Da, inseamna ca ai ceea ce se numeste prurit de sarcina si dispare de la sine dupa ce nasti.

5 Te misti greu

Cateodata, ai senzatia ca pana si o broasca testoasa se deplaseaza mai rapid decat tine. Asa ca atunci cand iti dai intalnire cu cineva in perioada in care ai burtica mare, ia in calcul cel putin 15 de minute in plus pentru a fi sigura ca respecti ora de intalnire.

6 Retii apa

Maini si picioare umflate. Oricat de binevoitor ar fi sotul, cu siguranta nu sunt sexy, insa nu este nici un capat de tara. Este normal ca in timpul sarcinii organismul tau sa retina lichide, de care vei scapa la doar cateva ore dupa nastere.

Sursa foto: occupycorporatism.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele