Sarcina

#anuntare sarcina #fotografii #sarcina

Fotografiile uimitoare realizate de un viitor tatic, pentru a anunta sarcina sotiei

Simon Schaffrath este un fotograf din Germania ce urmeaza ca luna aceasta sa devina tatic. Pentru a anunta ca va avea un copil, Simon a realizat o sedinta foto creativa, ce a impresionat o lume intrega. Imaginile au devenit in scurt timp viale pe internet.

Pentru a realiza fiecare fotografie Simon a lucrat timp de o saptamana. Fotografiile erau realizate duminica, apoi le retusa in Photoshop pana Miercuri, iar in zilele urmatoare lucra la planificarea urmatoarei fotografii.

"Numele lui va fi Theodor, iar fiecare poza transmite un mesaj", a spus Simon.Pentru a desena peisajele dorite, Simon a declarat ca a folosit doar vopsele care non-toxice sub forma de pasta.

"In timp ce realizam fotografiile, Theo s-a miscat de mai multe ori iar pasta s-a crapat, asadar a trebuie sa refacem peisajul de nenumarate ori. Acum pozele sunt inramate si puse la loc de cinste in camera lui Theodor, iar tot ceea ce putem face acum este sa-l asteptam sa vina", a declarat Simon Schaffrath pentru boredpanda.com.

Surse foto: boredpanda.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare