Sarcina

#copil jojo #sarcina Jojo #vedete insarcinate #copii vedete #jojo

Jojo, sfaturi pretioase pentru femeile insarcinate. Tu ce parere ai?

Jojo este o mama atipica. Munceste de dimineata pana seara, o vezi mereu eleganta, pe tocuri, are grija si de Achim, baietelul ei din prima casnicie, si o poti admira si la evenimentele mondene. Cum reuseste? Sfaturile ei ar trebui luate in calcul de toate femeile insarcinate:

"Am invatat ca, daca vreau sa pastrez un echilibru intre viata profesionala si cea de mamica, trebuie sa respect unele reguli. Cred ca este foarte important sa avem grija de sanatatea noastra pentru a-i putea sustine si pe cei dragi noua, nu credeti? M-am gandit sa va scriu cum procedez eu pentru o viata cat mai fericita:

  1. Cer ajutorul familiei. Mult timp am considerat ca nu am nevoie de ajutorul mamei si nu am vrut sa o incarc cu sarcinile mele. Insa, acum ma bucur sa stiu ca o pot avea aproape si ca ea este fericita sa ne sprijine. Cred ca daca nu as fi fost sprijinita de mama, mi-ar fi fost mult mai greu sa ma impart intre viata profesionala si cea personala.
  2. Imi fac timp sa ma relaxez zilnic. Mai ales de cand sunt insarcinata cu zanuta. Luati-va 10 minute pentru a va relaxa si a va deconecta. Fie ca va plimbati, faceti gimnastica, sau chiar si o baie calduta, este important sa aveti timp doar pentru voi.
  3. Nu las jobul sa imi acapareze viata personala. Gramaldy, afacerea pe care am pornit-o acum un an si  de care ma ocup zilnic, orele petrecute la filmari sau sedinte foto imi ocupa, intr-adevar, mult timp. Insa, cand ajung acasa, ma detasez complet de tot ce se intampla in afara familiei.
  4. Mananc sanatos si imi iau mereu vitaminele ca sa am suficienta energie pentru toate. In plus, un somn bun e mereu de ajutor, asa ca aveti grija mereu la igiena somnului.", a scris vedeta pe blogul personal. 

In curand, Jojo va da nastere celui de-al doilea copil. Ea si tatal, actorul Paul Ipate, sunt in culmea fericirii si abia asteapta sa-i ureze bun venit celui mai nou membru al familiei. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului