Sarcina

#aplicatii sarcina

Top 5 aplicatii de urmarire a sarcinii

 

In timp ce aplicatiile de urmarire a sarcinii nu sunt cu siguranta inlocuitori pentru sfaturi medicale profesionale, ele pot fi totusi utile atunci cand vine vorba de urmarirea evolutiei sarcinii. Multe aplicatii de mai jos va poti fi extrem de utile in pregatirea sarcinii pas cu pas.

Foarte important, nici o aplicatie nu inlocuieste vizitele medicale! Dar daca cautati o organizatie la nivel de jurnal cu buline, aceste aplicatii pot oferi un sentiment de control si de organizare intr-un moment haotic, dar altfel excitant.

1. Himommy pregnancy

Cu o interfata usor de utilizat si paleta de culori, HiMommy Pregnancy Tracker este o aplicatie simpla, care este utila pentru listele sale de verificare. Daca doriti o lista aprobata de experti aplicatia este perfecta.

2. Pregnancy tracker

Aceasta aplicatie simpla este dotata cu un cronometru de contractie usor de utilizat, un contor de lovituri si o interfata distractiva roz.

3. Preglife

Utilizatorii adora lipsa de ferestre pop-up de anunturi. Prin utilizarea acestei aplicatii veti obtine informatii despre ceea ce se intampla in corpul dvs. saptamana de saptamana, precum si unele caracteristici ale calendarului pentru a urmari cresterea copilului.

4. Pregnancy +

Aceasta aplicatie populara ofera o interfata de utilizator eleganta si usor de navigat. Puteti urmari loviturile si cresterea in greutate a bebelusului dvs., precum si veti afla despre cresterea bebelusului prin diagrame si imagini ilustrate specifice dimensiunii din fiecare unghi, in fiecare saptamana a sarcinii.

5. Calculator-Sarcina.ro

Calculator sarcina este o aplicatie simpla care iti poate calcula cu exactitate data nasterii bebelusului tau. De asemenea, ofera informatii utile despre primele saptamani de sarcina, pregatirea pentru nastere, lista completa cu nume de baieti si fete, etc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului