Sarcina

#gravida la 10 zile diferenta #gravida de doua ori #Kate Hill #sarcina

UIMITOR! A ramas gravida de doua ori in doar 10 zile! Cum este posibil

Kate Hill, o tanara din Australia, i-a uimit pe medici si a intrat in istoria medicala, dupa ce a ramas insarcinata de doua ori in numai 10 zile.

Tanara care sufera de sindrom ovarian polichistic, s-a chinuit initial sa faca un copil, apoi, a ramas insarcinata de doua ori intr-o perioada foarte scurta de timp. Aceasta a facut un tratament hormonal, deoarece problema pe care o are o impiedica sa elibereze ovulele la mijlocul ciclului menstrual. Astfel, dupa tratament, a reusit sa ramana gravida... de doua ori, consecutiv!

Mai mult decat atat, intreaga situatie reprezinta o anomalie rara, iar fenomenul se numeste superfetatie. La nivel mondial, doar 10 cazuri au fost inregistrate, scrie wowbiz.ro.

Astfel, Kate Hill a ramas gravida "la dublu" si a reusit sa nasca doua fetite, pe Charlotte si pe Olivia, care s-au nascut in aceeazi zi, prin cezariana. Gemenele non-identice au avut la nastere greutati si dimensiuni diferite. Mai mult, acestea au si grupe de sange diferite.

"Nu am realizat ce special a fost ce s-a intamplat pana nu le-am nascut. Cazul meu este cu atat mai rar cu cat eu si sotul meu am intretinut relatii sexuale doar o data", a declarat Kate pentru Today Tonight.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului