Sarcina

#sex copil #baiat #fata # concepere copil

Vrei sa ai un baiat sau o fata? Iata la ce trucuri trebuie sa apelezi!

Iti doresti foarte mult o fetita sau, din contra, un baiat? De-a lungul timpului s-au creat multe mituri in jurul acestui subiect. Un medic insa le spulbera pe toate si dezvaluie care este secretul pentru a concepe un baiat sau o fata.

Un medic este de parere ca momentul ideal pentru a intretine raporturi sexuale, in cazul in care iti doresti un baiat, este cu 12 ore inainte de ovulatie. Conditiile mediului intravaginal create in ziua ovulatiei favorizeaza spermatozoidul Y, deoarece fluidul cervical este mai abundent, devine mai alunecos si alcalin, ajutand spermatozoidul sa inoate mai repede si sa supravietuiasca mai mult, potrivit realitatea.net.

Pentru a avea o fetita, medicul propune ca actul sexual sa fie consumat cu 2-4 zile inainte de ovulatie. In aceasta perioada, lichidul cervical este mai putin ospitalier cu spermatozoizii, iar cei care vor avea de profitat vor fi cei care poarta cromozomul X, acestia fiind mai rezistenti si avand o durata de viata mai mare.

Sursa foto: thestir.cafemom.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele