Cresterea copilului

#cadouri copii #noriel #jucarii pentru copii #jucarii

3 lucruri de avut in vedere la pregatirea petrecerii de ziua copilului tau

Intotdeauna sunt multe aspecte de organizat cand vine vorba de o petrecere, cu atat mai mult cand nu este vorba de orice petrecere, ci de cea a copilului tau. si, avand in vedere faptul ca trebuie sa te ocupi de detalii incepand de la glazura tortului pentru cel mic si pana la activitatile pe care le va desfasura alaturi de prietenii lui, realitatea este ca de multe ori pregatirea acestui eveniment poate fi obositoare si solicitanta. insa, lucrurile pot sta diferit atunci cand esti pregatit corespunzator. De aceea, mai jos am enumerat cateva sfaturi de avut in vedere atunci cand pregatesti petrecerea pentru ziua de nastere a copilului tau.

 

Jocuri

Este important sa te asiguri ca cei mici vor avea activitate pe parcursul petrecerii si nu se vor plictisi. Un mod prin care poti face aceasta este sa pregatesti in prealabil cateva activitati interactive pe care sa le desfasori cu acestia. De asemenea, procurarea unor jucarii pe care sa le poata folosi impreuna este o alta idee practica. La aceste capitole te poti sfatui cu copilul tau, care iti va putea oferi sugestiile potrivite in materie de jocuri si jucarii atunci cand vine vorba de gusturile sale si ale prietenilor lui.

Cel mic va fi probabil atras de jucarii care sunt la moda in zilele noastre, precum jucariile interactive kendama sau fidget spinner. De asemenea, tine minte ca si parintii celor mici sunt invitati, astfel ca poti pregati cateva activitati pentru a te asigura ca nici acestia nu se vor plictisi.

Mancarea

Da frau liber imaginatiei tale atunci cand vine vorba de mancarea pe care o vei alege pentru petrecere. Una dintre cele mai bune idei poate fi sa comanzi mancarea online din timp pentru a te bucura de ea proaspata. Astfel vei avea parte de o activitate in plus cu cei mici, si te vei asigura ca fiecare va avea parte de mancarea lui favorita.

De asemenea, este important sa nu uiti de tortul copilului tau. Acesta reprezinta piesa de rezistenta a petrecerii, de aceea este de recomandat sa nu eviti o investitie semnificativa la acest capitol, daca astfel ii vei oferi celui mic o surpriza pe care nu o va uita pentru tot restul vietii sale.

Cadouri

Fiind inca in perioada copilariei, copilul tau creste foarte repede, hainele pot fi un cadou util si practic pentru copilul tau care oricum va fi probabil inconjurat de suficiente noi jucarii ulterior zilei lui de nastere. Astfel, daca ti se cere o parere din partea celorlati parinti cu privire la ce cadouri ar putea achizitiona pentru el, poti aborda si o perspectiva mai pragmatica si sa le sugerezi sa-i aduca copilului tau ca si cadou diferite articole vestimentare.

Sursa foto: Netmums.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului