Cresterea copilului

#craciun #cadouri copii #craciun copii

Ce poti sa le daruiesti copiilor tai de Craciun ca sa-i faci extrem de fericiti

Craciunul este sarbatoarea preferata a copiilor tai, deoarece atunci primesc o multime de cadouri si, in plus, au ocazia sa petreaca foarte mult timp alaturi de tine. Probabil ca stii deja ca alegerea cadourilor de Craciun ridica numeroase provocari pentru orice parinte. Anul trecut ai ales sa te preocupi de cadourile de Craciun pentru copii tai cu doar cateva zile inainte de sarbatoarea Nasterii Domnului si te-ai stresat foarte rau, din cauza aglomeratiei din magazine. Anul acesta te-ai hotarat sa schimbi abordarea si planuiesti sa cumperi cadourile din vreme. Singura problema este ca nu stii ce anume sa le cumperi. Iata cateva idei care te vor scoate de incurcatura.

Cadouri eco

Ti-ai educat copiii sa duca o viata sanatoasa si sa aiba grija de mediul in care traiesc. Prin urmare, niste cadouri nemaipomenite pentru ei ar putea sa fie cateva jucarii ecologice fabricate din lemn. Alege sa le iei niste jucarii simple, care sa poata fi pictate cu niste vopsele pe baza de apa. Daca nu au deja unele, cumpara-le copiilor si materiale interesante pentru pictura, care sa le permita celor mici sa-si personalizeze jucariile asa cum doresc. Jucariile eco din lemn reprezinta o solutie foarte buna pentru dezvoltarea abilitatilor fizice, intelectuale si creative ale copiilor.

Cand vine vorba de cadouri eco, o alta varianta ar fi sa achizitionezi niste dulciuri produse din ingrediente naturale, fara zahar,  conservanti sau alte ingrediente daunatoare care le-ar putea pune in pericol sanatatea celor mici. Daca vrei sa-i impresionezi cu adevarat pe cei mici, fa-le cadou niste dulciuri sub forma ornamente de Craciun, care au in compozitie un superaliment, cum ar fi mierea de Manuka, spirulina sau fructele goji.

Un cadou indraznet pentru copiii tai ar putea fi si un blender performant, care sa-i determine sa consume foarte multe fructe, sub forma de piureuri sau smoothie-uri.

Costume, pentru ei si pentru tine

Cei mici adora sa se deghizeze, asa ca nu vei da gres daca o sa le cumperi niste costume pentru copii in care sa se deghizeze in ziua de Craciun. Pentru ca distractia sa fie garantata in familie, alege sa-ti cumperi si tu un costum similar cu al lor. Si, bineinteles, sa-l si porti! Cel mai bine ar fi sa optezi pentru niste costume cu Mos Craciuni, spiridusi, reni sau oameni de zapada, care se incadreaza perfect in peisajul sarbatorilor de iarna.

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare